Antena 3 CNN Timp liber Turism Descoperă Delta de Paște, cu numai 799 lei/2 persoane!

Descoperă Delta de Paște, cu numai 799 lei/2 persoane!

Descoperă Delta de Paște, cu numai 799 lei/2 persoane!
15 Apr 2016   •   16:45
Zborul stolurilor de pelicani, vântul care adie peste nuferii delicați, papură, salcii și rogoz legănându-se în zare și o mulțime de pești, care dacă ai noroc pot sări peste barca ta... toate îți spun că te afli pe un tărâm spectaculos. Delta Dunării este cea mai frumoasă deltă europeană pe care te invităm să o descoperi de Paște profitând de ofertele de nerefuzat!

Cazare Delta Dunarii

Plătește 1 și merg 2 în Delta Dunării, de la Gulliver Delta Resort 3*, pachet care pornește de la 799 lei/ 2 persoane și include 5 zile de cazare cu masă, transport cu autocarul, transferul cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii.

Bucură-te de farmecul hotelului Gulliver Delta Resort 3* aflat în mijlocul vegetaţiei luxuriante, în freamătul salciilor bătute de un vânticel cald, acompaniat de trilurile sutelor de specii de păsări multicolore care îşi fac cuiburile în apropierea hotelului.

PAȘTE ÎN DELTĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII  

Ofertă specială plătește 1 și merg 2

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 799 lei/ 2 persoane, 5 zile de cazare cu mic dejun tip bufet + masa festiva de Paște, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la [email protected].

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close