Antena 3 CNN Timp liber Turism Fă-ți bagajele! De 1 mai, te invităm să petreci un sejur de poveste, în Bușteni

Fă-ți bagajele! De 1 mai, te invităm să petreci un sejur de poveste, în Bușteni

Fă-ți bagajele! De 1 mai, te invităm să petreci un sejur de poveste, în Bușteni
21 Apr 2015   •   14:20
Cu un patrimoniu natural incredibil, ce constă în pajiști întinse, cascade, munți smeți și o liniște care te invită la visare, Busteni este destinația perfectă dacă vrei să evedezi din cotidiană și să scapi de agitația marilor orașe. Cine spune că România nu deține locuri desprinse din basme?

Ziua Muncii la Villa Ermitage

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru mini-vacanța de 1 mai, te invităm să petreci în stilul clasic românesc: la un “Grătar Gigant”, cu prietenii tăi, la poalele munților Caraiman… Adu cu tine  voia bună, pentru că Villa Ermitage face cinste cu berea și petrecerea, iar muzica va fi asigurată de talentatul DJ al vilei.

Pachetul oferit de Villa Ermitage include 3 nopți de cazare cu mic dejun continental pentru tine și perechea ta, iar copii cu vârste de până la 7 ani au cazarea gratuită. După un festin pe cinste cu mititei rotofei și fripturi rumenite pe grătar, te invităm în centrul SPA, unde vei putea să te relaxezi în jacuzzi-ul cu apă sărată de Praid, în sauna cu infraroșii, sau să te bucuri de un masaj în fotoliul cu vibrații.

Drumeții, plimbări cu trăsura și aventuri pe patru roți

Se spune că “Munții României poartă aur”… În cadrul Villei Ermitage ai ocazia să descoperi cele mai înalte culmi, ale Bucegilor într-o drumeție de neuitat. Traseul include unele dintre cele mai apreciate locuri- Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, Sfinxul și Babele, Vârful Omu, Piatra Arsă, Jepii Mari sau Jepii Mici, plus multe alte zone naturale cu încărcătură energetică.

De asemenea, poți explora străduțele strâmte într-o plimbare rustică, cu trăsura sau aventurează-te pe patru roți cu ATV-ul ori cu jeep-ul. Dacă nu “te dai în vânt” după adrenalină, te poți pierde în paradisul verde de pe platoul Palanca unde se află și Mănăstirea Caraiman.

Villa Ermitage are grijă ca tu, iubitorul de călătorii să ai parte de o mini-vacanță încântătoare, de care îți vei aminti cu siguranță!

 

Mini-vacanta de 1 mai Busteni  

Villa Ermitage- de la 299 Ron/persoana, 3 nopti de cazare in camera DB, cu mic dejun continental pentru doua persoane, cazare gratis pentru copii cu varste de pana la 7 ani. Detalii pe www.villaermitage.ro

de Mădălina Isar

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close