Antena 3 CNN Timp liber Turism Fantani dansatoare si recorduri de lumini in Dubai

Fantani dansatoare si recorduri de lumini in Dubai

Fantani dansatoare si recorduri de lumini in Dubai
22 Oct 2014   •   14:35
Pe malul sudic al Golfului Persic, in Peninsula Arabica, te asteapta splendidul Dubai, una dintre cele mai spectaculoase orase din lume, care iti ofera atat de multe de vazut si numeroase oportunitati de activitati inedite incat de indata ce vei pleca de aici, vei incepe sa planifici cand sa te intorci.

Viziteaza Dubaiul in preajma Revelionului si pregateste-te pentru o experienta unica, greu de egalat, marcat de lux si opulenta.

Recorduri de lumini

Daca alegi zona din centrul orasului pentru a petrece trecerea dintre ani, vei avea parte de un spectacol uimitor, cu muzica si dansuri, marcat de valorile traditionale ale arabilor in contrast cu splendoarea, bogatia si cosmopolitismul din prezent.

Burj Khalifa este locul de unde se va da startul petrecerii, inca dinainte de apusul soarelui, si unde, in miez de noapte, se pregateste sa ii acopere pe cei peste un milion de oaspeti cu cel mai spectaculos foc de artificii cu care sa-si invinga recordul de anul trecut.

Turnuri si fantani

Burj Khalifa este o atractie impresionanta nu doar de la exterior, ci si din interior, pe care il poti descoperi printr-o excursie pana in partea de sus, cu al treilea cel mai rapid lift (arabii au fost invinsi de Taiwan si Japonia), care te duce in doar cateva secunde pana la nivelul 124 al celui mai inalt turn din lume – viteza cu care urca este de 600 m/minut. Astfel, punctul culminant este atins abia cand ajungi in partea de sus, de unde ai parte de cea mai frumoasa priveliste asupra orasului si a cadrului natural splendid in care te afli.   

In plus, nu doar exteriorul cladirii si nu doar interiorul te vor uimi, ci si imprejurimile. Fantanile dansatoare de la baza turnului, lungi de 900 metri, te vor impresiona cu un jet care urca pana la o inaltime echivalenta cu cea a unei cladiri de 50 de etaje.

 

Geanina Ichim

Revelion Dubai 

Hotel Auris First Central 4*- de la 1060 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Early Booking - taxa de aeroport gratuita pentru 1 persoana din camera dubla - valabil pana la 31.10.2014. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close