Antena 3 CNN Timp liber Turism Grecia te asteapta cu super oferte!

Grecia te asteapta cu super oferte!

Grecia te asteapta cu super oferte!
22 Sep 2014   •   16:17
Profita de ultimele plecari in Grecia si hai la distractie impreuna cu toata familia! Te asteapta numeroase oferte special pentru tine catre insulele Santorini, Kos si Rhodos pentru ca tu si cei dragi sa va simtiti cat mai bine in acest sfarsit de sezon.

Ce alegi: Santorini, Kos sau Rhodos?

Fie ca alegi sa iti petreci un sejur de poveste in frumoasa insula plina de culoare Santorini, unde vei avea parte de momente feerice, alaturi de persoana iubita, vei realiza cele mai interesante fotografii asupra vulcanului, vei vizita boema statiune Oia sau vei invata tainele traditiilor si obiceiurilor acestui loc, in Santorini te vei simti ca in Rai.

Iar daca Raiul are si o alta culoare decat verde, ei bine te vei umple de vitalitate cand vei admira cerul la apusul soarelui de un rosu sangeriu cu tenta violet si apa marii cu nuante puternice de albastru.

In Santorini vei asculta povesti cu talc despre romanticii incurabili care au vizitat insula, vei sta la soare pe plajele micute si diafane, vei gusta cele mai bune deserturi pe terasele cu vedere asupra marii si a vulcanului si vei canta alaturi de localnici.

Locuri pitoresti

Daca iti plac locurile pline de prospetime si usor pitoresti, in Kos vei gasi cele mai dragute plaje cu ape de cristal, perfecte pentru pasionatii de sporturi nautice dar si pentru familiile cu copii. Si pentru ca dintr-un sejur nu trebuie sa lipseasca plimbarile in care sa descoperi locurile istorice, te invitam sa vizitezi Castle of Knights, o fortareata construita cu scopul de aparare in perioada ocupatiei otomane. Tot aici vei avea ocazia sa vizitezi si Muzeul si Institutul lui Hipocrate, parintele medicinei.

Pentru plimbarile intr-un cadru rustic te invitam in Rhodos unde vei avea posibilitatea sa vezi Valea Fluturilor, un loc natural fermecator.

Last Minute Sejur Grecia 

Santorini:  Hotel Anemones 3* -de la 305 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul.

Kos:  Hotel Cleopatra 3*- de la 310 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul.

Rhodos:  Hotel Forum Beach 4*- de la 416 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

Madalina Isar

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close