Antena 3 CNN Timp liber Turism Mii de atractii intr-una singura, descopera-le in cadrul vacantei de iarna!

Mii de atractii intr-una singura, descopera-le in cadrul vacantei de iarna!

Mii de atractii intr-una singura, descopera-le in cadrul vacantei de iarna!
24 Noi 2014   •   13:19

 

Suntem tot mai aproape de sarbatorile de iarna si pentru cei care inca nu si-au facut planuri, dar isi doresc sa aiba parte de o vacanta spectaculoasa, venim cu o invitatie inedita: petrece alaturi de cei dragi un Revelion de vis in magnificul Dubai, una dintre cele mai atractive destinatii turistice din lume.

O zi noua, atractii noi


Dubaiul are atat de multe aspecte contradictorii sa-ti arate, incat in aceasta vacanta nu vei avea nicio clipa sa te plictisesti sau sa nu mai stii incotro s-o apuci, decat pentru ca sunt atat de multe de vazut si de facut si atat de putin timp la dispozitie.

Fie ca vorbim despre cladirile monstruoase care i-au adus faima in intreaga lume sau despre locurile ce le reamintesc localnicilor si turistilor de traditii si istorie, precum si de arta, in Dubai te asteapta una dintre cele mai incredibile experiente pe care le vei trai vreodata. In plus, perioada aceasta deosebita, sarbatorile de iarna, iti ofera ocazia sa descoperi si acest element deosebit de important din vietile arabilor: modul de a se distra si a se bucura impreuna cu familia si prietenii.

Un mall de proportii epice

In oricare dintre vizitele tale in Dubai, iti recomandam sa nu ocolesti una dintre principalele sale atractii, la fel de semnificativa ca hotelul Burj Al Arab sau ca turnul Burj Khalifa, cel mai inalt din lume, si anume Dubai Mall. Situat in inima prestigiosului centru al orasului, un monument in sine, mall-ul este cea mai mare destinatie de cumparaturi si divertisment din lume.

Pentru a-ti putea seama cat de cat de importanta deosebita a Dubai Mall, am putea sa-ti spunem ca in anul 2013 acesta a primit peste 75 de milioane de vizitatori dornici sa descopere cele aproximativ 1200 de magazine. In plus, acestia intreprind planuri masive de extindere cu scopul de a le oferi oaspetilor optiuni suplimentare de relaxare si distractie.

 

Geanina Ichim

Revelion Dubai 

Hotel Claridge 3*- de la 680 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close