Antena 3 CNN Timp liber Turism Obiceiuri si traditii de Revelion in Dubai

Obiceiuri si traditii de Revelion in Dubai

Obiceiuri si traditii de Revelion in Dubai
31 Oct 2014   •   15:11
Dubaiul face parte din cultura islamica si desi tine la traditiile si obiceiurile stravechi, acest oras plin de recorduri imbina perfect datinile cu modernitatea si luxul.

Insa sunt unele reguli in Dubai peste care nu ar trebui sa treceti daca va aflati intr-un sejur de Revelion in acest magnific loc.

Pentru o noapte  magica de Revelion in Dubai trebuie sa aveti mare grija la tinuta, nu sunt acceptate orice fel de haine pentru doamne, mai ales cele care scot la iveala anumite atuuri, din fericire locuitorii Dubaiului nu ii obliga pe turisti sa poarte hainele lungi traditionale, insa asta nu inseamna ca sunt acceptate orice fel de tinute nici in cazul barbatilor.

De asemenea, daca alegeti sa petreceti intr-o casa traditionala Noaptea de Anul Nou trebuie stiut ca nimeni nu are voie sa intre incaltat in nicio locuinta, mai ales atunci cand sunteti invitati la masa. Masa in Dubai se ia in pozitia de yoga cu picioarele incrucisate insa talpile nu trebuie lasate la vedere.

Ce mai trebuie stiut in cazul unui Revelion traditional in Dubai…

Ei bine, orice obiect de la masa se ia cu mana dreapta, mana stanga nu este acceptata de regula de arabi, iar in ceea ce priveste mancarea nu ar trebui sa refuzati nimic, deoarece acest lucru se considera o insulta.

Pentru fotografi exista o mare regula, nu le este permisa fotografierea femeilor arabe fara acordul acestora, si nici a Ambasadelor, in caz contrar se percep amenzi usturatoare si poate chiar inchisoarea.

Pentru cei care isi doresc o petrecere de Revelion mai moderna si cu alcool din plin este bine sa se stie ca in spatiile publice nici macar turistii nu au voie sa consume bauturi alcoolice, acest lucru se face numai in hoteluri si restaurante, insa fumatul de nargilea este un must in acest oras. incearcati cele mai apreciate arome de mar, menta si capsuna, cu siguranta o sa va placa.

Mai trebuie stiut ca Anul Nou in Dubai este deschis de un maraton la care participa unii dintre cei mai buni atleti ai lumii.

 

Madalina Isar

Revelion Dubai http://sejur.besttourism.ro/Emiratele-Arabe-Unite/Dubai/42862/sejur-Dubai-Hotel-Citymax-Bur-Dubai/278677.html

Hotel Citymax Bur Dubai 3*- de la 845 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun si cina de Revelion, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close