Antena 3 CNN Timp liber Turism Printre piete traditionale si mall-uri “gigant” in Dubai

Printre piete traditionale si mall-uri “gigant” in Dubai

Printre piete traditionale si mall-uri “gigant” in Dubai
18 Noi 2014   •   13:54
Dubaiul, destinatia turistica cea mai accesata in ultimii ani este un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping, lux si modernitate.

In orasul ascuns intre dunele de nisip, protejat de constructii uriase “placate” cu aur, zone luxuriante si cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, pietele traditionale si mall-urile in care te poti pierde reprezinta cireasa de pe tort pentru cei care adora sa “piarda” ore intregi la cumparaturi.

Descopera mall-urile Dubaiului

Indiferent pentru ce te afli in Dubai este practic imposibil sa nu ramai fascinat de ceva anume, fie de plajele foarte curate, de insulele Palmier, de turnurile care ating cerul sau de singurul hotel de sapte stele. Si cu toate acestea, foarte multi calatori ajung in Dubai pentru a-si reinnoi garderoba, iar cel mai vizitat centru comercial si tot odata cel mai mare din lume este Mall Dubai.

In timp ce mall-ul Mercato Jumeirah este singurul loc din Orientul Mijlociu care are tema perioada renascentista. Aici vin adesea cei pasionati de moda din Italia, Franta, Spania etc. , dar si pentru faptul ca aici au loc numeroase festivaluri si evenimente traditionale din aceste tari.

Pietele traditionale

Pe cealalta parte, preturile mici si ofertele mult mai variate de produse, atat internationale cat si lucrate manual din pietele traditionale ale Dubaiului sunt pline in fiecare moment al zilei de fiecare calator.

Golden Souk este cea mai aglomerata piata din Dubai si nu doar pentru ca aici se gasesc cele mai fascinante bijuterii din aur, platina, pietre pretioase, ci si pentru ca este atat de mare si de stralucitoare incat nimeni nu poate rezista sa nu o viziteze la fel ca pe un obiectiv turistic. Si piata de mirodenii ascunde foarte multe “bijuterii”, pe care merita sa o descoperi pas cu pas.

 

Madalina Isar

Revelion Dubai 

Hotel Al Ghurair Rayhaan by Rotana 5*- de la 1017 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Bonus din partea agentiei -mini-sejur de 3 nopti la ski in Bansko, la hotel de 4*, oferta valabila pana la 24.11.2014. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close