Antena 3 CNN Timp liber Turism Santa Susanna, destinația exotică unde istoria se îmbină perfect cu modernitatea

Santa Susanna, destinația exotică unde istoria se îmbină perfect cu modernitatea

Santa Susanna, destinația exotică unde istoria se îmbină perfect cu modernitatea
14 Aug 2015   •   16:39
Despre Costa Brava se spune că ar deține cele mai frumoase și bune plaje din Spania, scăldate de ape în nuanțe precum smaraldul și protejate de stânci uriașe născute din apa sărată a mării. St. Susanna, orașul liniștit pe care îl vei găsi aproape de Malgrat de Mar, este cea mai bună alegere dacă iubești vacanțele cu iz istoric, dar cu aer modern.

St. Susanna este locația cu peisaje montane de neuitat grație dealurilor învelite de păduri lungi de pini parfumați, care înconjoară întreaga așezare. În ceea ce privește plajele, orașul se laudă cu o fâșie lungă de 2 km de prundiș auriu, cu golfulețe cu ape clare și mici porțiuni cu nisip fin. Pentru că este una dintre cele mai liniștite locații poate fi cea mai inspirată alegere pentru vacanțele alături de cei mici. Partea veche a orașului și cea nouă, perfect combinate i-au adus renume în lume, micului oraș spaniol.

Zona istorică a orașului încă păstrează clădirile vremurilor trecute, care amintesc de perioadele înfloritoare, dar și de cele mai puțin plăcute. Timpul a lăsat urme vizibile pe zidurile de apărare, pe clădirile văruite în alb, sau pe străduțele pietruite care ascund magazine de artizanat și restaurante cu specific catalan. Să te plimbi în zona antică poate fi o adevărată lecție de istorie, atmosfera este una care îți amintește de epocile trecute, peisajele sunt aidoma cărților de povești, iar localnicii sunt extrem de ospitalieri.

Dacă îți plac petrecerile tradiționale vei putea să petreci o noapte albă în cluburile orașului, care se laudă și cu o parte modenă extrem de diversificată. Vei găsi pe lângă localuri de noapte și resorturi de lux, diverse centre și locații dedicate celor mici, parcuri de distracții cu baby-sitteri dar și cluburi infantile pe plajă.

 

de Mădălina Isar

Sejur Costa Brava 

Hotel Neptuno 3*- de la 299 euro/persoane, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close