Antena 3 CNN Timp liber Turism Sunny Beach, un paradis al distracției

Sunny Beach, un paradis al distracției

Sunny Beach, un paradis al distracției
08 Apr 2015   •   14:05
Stațiunea bulgărească te încântă cu ale sale peisaje exotice, prin plaje lungi pe care nu le poți cuprinde într-o privire, scăldate de apele albastre ale Mării Negre. Oamenii voioși, preparatele tradiționale și evenimentele culturale fac din Sunny Beach, capitala distracției, unde nu ai timp să te plictisești!

Ești dornic de petreceri care țin până în zorii zilei? Iubești muzica bună și dansurile tipic bulgărești?


Sunny Beach este raiul petrecerilor, cu o viață de noapte fulminantă și o mulțime de cluburi glamour, localuri unde se organizează petreceri tematice, dar și zone de coastă unde sunt ”puse în scenă” evenimente mondene, precum prezentări de modă sau diverse concursuri.  În toată perioada sezonului estival, stațiunea vibrează de turiști, veniți să asiste la festivalurile tradiționale și la expozițiile de pictură. Deși, este o destinație cu o atmosferă colorată și familiile cu copii mici sunt întâmpinate cu brațele deschise. Piticii au posibilități nenumărate de aventură, plajele sunt mari cu nisip fin, iar intrarea în apă se face treptat. Majoritatea resorturilor au și locuri de joacă special amenajate, dar și zone cu babysitting, pentru ca tu să te bucuri în voie de vacanța ta.

Shopping și sporturi nautice

După o noapte de pomină în stil bulgăresc, te invităm să cutreieri magazinele de suveniruri și buticurile elegante unde se vând haine tradiționale. Stațiunea este brodată de zone comerciale unde sunt expuse produse la prețuri mai mult decât accesibile și localuri unde poți mânca foarte bine cu bani puțini.  Sunny Beach poate deveni un adevărat paradis pentru turiștii pasionați de sporturi acvatice. Cu o viață marină bogată, călătorii se pot bucura de scuba diving, snorkeling, parasailing, plimbări cu bărcile cu motor, sau distracții cu banana.

 

Early Booking Sunny Beach 

Hotel Ivana Palace 3*- de la 71 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

de Mădălina Isar

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close