Antena 3 CNN Timp liber Turism Surprize turistice low cost de la Europa Travel!

Surprize turistice low cost de la Europa Travel!

Surprize turistice low cost de la Europa Travel!
21 Mar 2017   •   13:50
 Cel mai mare turoperator low-cost din România mizează și în acest sezon pe cele mai mici tarife la pachetele de vacanță pe cursele charter cu autocarul sau avionul, în locuri populare din Grecia, Bulgaria sau România. Europa Travel și-a extins, totodată, portofoliul de destinații pregătind o mulțime de oferte și surprize din toată gama de pachete turistice.

Turoperatorul le oferă turiștilor români o paletă complexă de produse low-cost, de la sejururi și circuite de Paște sau de vară, până la pelerinaje în România, Bulgaria, Grecia sau Israel.

Ca și anul trecut, pentru sezonul de vară favorita turiștilor rămâne vechea Eladă. Cei mai mulți dintre românii care au ales să călătorească alături de Europa Travel prin renumitul program Grecia Low-Cost, au optat pentru sejururile cu autocarul în Paralia Katerini, Nea Vrasna, Nei Pori sau Olympic Beach ori în cele mai populare insule (Thassos, Skiathos, Zakynthos, Lefkada etc.). Anul acesta, pe lângă ofertele de vacanță în locuri deja consacrate, Europa Travel lansează alte câteva destinații noi.

Vedeta sezonului de vară este insula Evia. Un sejur cu autocarul în a doua cea mai mare insulă din Grecia pornește de la numai 359 lei de persoană la un hotel de 2*, cu mic dejun și asistență turistică. Pentru un sejur similar, dar în insula Skiathos, turiștii plătesc de la numai 329 lei de persoană.

În ceea ce privește sejururile individuale, Europa Travel mizează în acest an pe Italia, lansând în premieră vacanțele în Lido di Jesolo, la tarife care pornesc de la numai 189 euro/persoană, cu mic dejun sau demipensiune la hoteluri de 2*, 3* sau 4*.

Consacrată ca realizator de chartere cu autocarul, Europa Travel este un jucător important și pe piața charterelor cu avionul, unde a intrat încă din 2008. Astfel că, în acest an, turoperatorul va consolida conceptul sejururilor low cost și pe acest tip de program turistic, continuând dezvoltarea produselor la tarife mici atât pe segmentele de piață tradiționale, dar și pentru pachetele exotice sau circuite.

Dintre noutățile turistice pe care Europa Travel urmează să le lanseze în această primăvară se numără:

- Sejururi estivale cu autocarul în Grecia (Insulele Evia, Skiathos, Corfu, Lefkada, Zakynthos, Thassos, Kefalonia, stațiuni precum Asprovalta, Parga, Ammoudia etc.)

Circuitele cu autocarul în Europa (Italia, Grecia, Franța, Elveția și România).

- Pelerinaje în România și Bulgaria (Veliko Târnovo, Prislop etc.)

- Vacanțe de Paște în Israel, Grecia sau Bulgaria

- Vacanțele individuale (practic, în această formulă turoperatorul low-cost are disponibile, prin partenerii săi, aproape  toate destinațiile din Grecia, Bulgaria sau Italia). Destinație nouă – Lido di Jesolo.

Vacanțe low-cost de Paște

Turiștii care vor să calce pe urmele Mântuitorului, în vacanța de Paște pot alege un circuit în Israel care pornește de la numai 545 euro/persoană, pentru 4 nopti cu demipensiune la hoteluri de 3* și 4*, transport cu avion.

Cei care vor să meargă în Grecia, cu prilejul sărbătorilor pascale, pot opta pentru sejururi în Thassos (de la 155 euro/persoană), Corfu (de la 185 euro/persoană), Paralia Katerini (de la 199 euro/persoană) sau Atena (de la 259 euro/persoană). Sejururile individuale de Paște în Bulgaria încep de la 32 euro/persoană/noapte cu all inclusive, în funcție de hotelul ales.

Europa Travel extinde pachetele low-cost și în afara Europei

Touroperatorul își propune să consolideze brandul Tropicana Exotic Low-Cost, prin care le oferă turiștilor o gamă completă de destinații pe curse charter cu avionul la tarife imbatabile. Printre cele mai populare pachete se numără Egipt cu sejururi în Hurghada și croazieră pe Nil, care pornesc de la 609 euro/persoană; Maroc cu circuit în Capitalele Imperiale la prețuri de la 689 euro/persoană; Circuit de 15 zile în Africa de Sud și Aventuri în  Zambia - Cascada Victoria, la tarife începând cu 2299 euro/persoană sau Safari în Kenya cu sejur în Zanzibar de la 2499 euro/persoană.

În acest an, apetitul turiștilor pentru vacanțele exotice este tot mai mare, declară Teodor Călimănescu, managerul Europa Travel. Cei mai mulți români vor să călătorească într-o destinație sigură, confortabilă dar în același timp accesibilă ca preț. De aceea, am lansat în premieră, programul Tropicana Exotic Low-Cost, prin care pasionații de călătorii pot descoperi locuri exotice la tarife de nerefuzat”.

În ultimii ani, cel mai mare turoperator low-cost din România ne-a surprins cu tot felul de premiere pe piața de turism, dintre care amintim popularele Vacanțe la 1 Euro, cazare în Grecia de la 100 euro sau Descoperă Europa prin Europa Travel. De asemenea, Europa Travel este singurul turoperator din România care a introdus sejururile de 6 nopți pentru vacanțele cu autocarul în Grecia!

În ultimii ani, peste 250.000 de turiști, au călătorit prin Europa Travel, înțelegând că low-cost nu inseamnă standarde mici, ci reprezintă un produs ”smart travel”, de tipul celui mai bun raport calitate/preț.

Succesul Europa Travel a fost garantat, de-a lungul timpului, datorită specializării companiei pe un singur segment al pieței turistice, pe care am devenit foarte, foarte buni: vacanțele low cost. Astfel că, dorim să le oferim românilor, și în acest an, cele mai ieftine vacanțe posibile pe destinațiile deja cunoscute de turiști, dar și în locuri noi precum Israel, circuite în Europa sau România.”, a mai spus Teodor Călimănescu, managerul agenței de turism Europa Travel. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close