Antena 3 CNN Timp liber Turism Teatru şi concerte în staţiunea preferată, Jupiter!

Teatru şi concerte în staţiunea preferată, Jupiter!

Teatru şi concerte în staţiunea preferată, Jupiter!
10 Iul 2014   •   12:58
Grupul Cohotels din cocheta staţiune Jupiter aduce în fiecare an câte ceva nou şi distractiv turiştilor care aleg să se relaxeze pe litoralul românesc într-un sejur încărcat cu piese de teatru, concerte şi frumuseţe.

SpectacAll Inclusive

Fie că te vei caza în Hotelul Delta sau în Hotelul California vei putea beneficia de cea mai bună cazare şi de divertisment, toate incluse în acelaşi pachet de servicii turistice. Datorită faptului că cerinţele turiştilor sunt tot mai ridicate, Cohotels a conceput începând cu anul 2012 programul SpectacAll Inclusive, pentru îmbunătăţirea serviciilor turistice, având totodată şi o funcţie culturalizatoare.

În acest fel, turiştii care se cazează în Hotelurile Cohotels achiziţionând un pachet turistic de 7 nopţi de cazare beneficiază gratuit de un spectacol de teatru pentru copii, o piesa de teatru și un concert, la alegere, pe toată perioada sejurului.

Plaje cu nisip fin şi piese de teatru faimoase

Pentru că ştim cât de multi familiştii iubesc staţiunea Jupiter, datorită plajelor cu nisip fin şi a apelor curate, în fiecare vară, atât părinţii cât şi copiii se vor bucura de încântătoarele piese de teatru, concerte şi alte distracţi organizate pe scena Teatrului de Vară Jupiter.

Copiii se vor distra la piesa de teatru ,,Aladin şi lampa fermecată”, si vor fi incantati de actorii Cristian Cretu, Maria Taranu, Voicu Hetel, Julieana Draghici şi Ion Ionut Ciocia distribuiti în vestita piesă ,,Cei trei purceluşi”.

În fiecare seară de vineri se pun în scenă cele mai renumite piese de teatru, precum ,,Teatru în Patru”, ,,o comedie cinică” numai pentru părinţi, dar si ,,Cine e barbatul cu mai multe femei”. Pentru mai multe piese de teatru şi concerte vă invităm la Teatrul de Vară din Jupiter unde veţi petrece ca în poveştile cu Aladin.

Madalina Isar

Sejur Jupiter 

Hotel Delta 3*– de la 665 lei/persoana/7 nopti de cazare.

Cazare  si masa gratuita pentru copiii cu varsta de pana in 12 ani, plus intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici. Detalii pe www.cohotels.ro ,

Telefon +40 241 73 13 04.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close