Antena 3 CNN Timp liber Turism Top 3 orase legendare pe care trebuie sa le vizitezi!

Top 3 orase legendare pe care trebuie sa le vizitezi!

Top 3 orase legendare pe care trebuie sa le vizitezi!
02 Apr 2014   •   12:48

 

 

Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta, iti recomandam sa vizitezi trei locuri din Malta despre care cu siguranta ai auzit numeroase legende.

 

 

  • San Pawl-Bahar-Saint Paul's Bay, un oras deosebit situat in nord-estul Maltei. Datorita superbelor legende despre Sfantul Paul, numerosi oameni sunt atrasi de el. A primit numele Sfantului Paul, pentru ca se presupune ca acesta a naufragiat aici. Maltezii sunt de parere ca izvoarele crestinismului maltez s-au nascut aici..Saint Paul`s Bay este un oras modern in care vei gasi numeroase locuri speciale pe care le poti vizita, incepand cu promontoriul Mistra Bay si continunand cu insasi insulita St. Paul, in care vei descoperi golfuri virgine si plaje salbatice. Spre vest, se aflasi rezervatia naturala Wardija Ridge care te va incanta cu peisajele sale.

  •  

  • Popeye's Village - orasul indragitului personaj de desene animate, Popeye Marinarul te asteapta sa il descoperi in Anchor Bay, situat in apropiere de Mellieha. Presarat cu cladiri rustice din lemn, colorate cu maiestrie si talent, orasul este indragit de milioane de turisti din lume. In anul 1980, aici s-a filmat celebrul film Popeye Marinarul. Disney l-a distribuit in rolul principal pe celebrul Robin Williams. Oraselul este in prezent un adevarat muzeul in aer liber, dar si un centru al distractiei, datorita numeroaselor petreceri cu personajele din desenele animate.

  •  

  • Cospicua - orasul cavalerilor ioaniti, cunoscut sub numele de Bormla, este impanzit de ziduri vechi, tunuri si porti fortificate. Acestea au fost construite de marii Cavaleri de Malta pentru a proteja orasul, dar si populatia din Birgu si Isla. Cu siguranta cei mici vor dori sa calce pe urmele cavalerilor ioaniti asa ca acest loc este ideal pentru o aventura cu cei dragi.

    Madalina Isar

  •  

    Early Booking Malta

    hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

     

     

     

     

     

     

     

    ×
    Parteneri
    Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
    x close