Antena 3 CNN Timp liber Turism Tunis: o adevarata atractie turistica

Tunis: o adevarata atractie turistica

Tunis: o adevarata atractie turistica
28 Iul 2014   •   14:41
Tunisul, capitala Tunisiei este unul dintre orasele cele mai vizitate din Africa de Nord, dar si unul dintre cele mai importante,  gratie numeroaselor atractii valoroase cu care se mandreste.

Atractii turistice in Tunis

Una dintre cele mai importante atractii ale Tunisului este bineinteles Medina cea veche incarcata cu vestigii valoroase si transformata intr-o adevarata piata plina de comercianti ambulanti.

In acest loc se imbina perfect traditiile si istoria cu modernitatea si obiectele de decoratiuni, suveniruri, piese hand-made, covoare si carpete pana la produse si preparate traditionale. Daca iti doresti un suvenir unic din Tunis incearca parfumurile orientale care sunt accesibile ca pret, salurile lucrate manual cu modele geometrice, sau trandafirii de desert pe care ii poti cumpara cu cativa dinari.

Moscheea lui Sidi Youssef cu minaret realizat in forma octogonala si cunoscuta datorita faptului ca apare pe majoritatea pliantelor ale agentiilor de turism, carti postale sau ghiduri turistice este o adevarata constructie impresionanta. 

Plimbari si petreceri nocturne


Daca iubesti promenadele si locurile luxoase iti recomandam sa te plimbi pe cel mai modern si luxuriant bulevard din Tunis si anume- Habib Bourguiba. Aici vei gasi o multime de magazine, centre comerciale, hoteluri elegante, restaurante si terase.

Bulevardul este brodat cu arbori uriasi si palmieri care insa nu fac fata soarelui arzator al amiezii, insa odata cu lasarea serii intreaga artera prinde viata. O multime de petrecareti, localnici si turisti se strang aici pentru a ,,celebra viata” si a petrece in stil tunisian.

Madalina Isar

 Sejur Tunisia

Hotel Soviva Resort 4* - de la 449 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro ), +40 264 504 080

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close