Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta de iarna pe uimitoarele plaje cu nisip alb din Maldive

Vacanta de iarna pe uimitoarele plaje cu nisip alb din Maldive

Vacanta de iarna pe uimitoarele plaje cu nisip alb din Maldive
30 Oct 2014   •   13:57
Daca iti doresti ca anul acesta sa sarbatoresti trecerea in Noul An intr-un mod cu totul si cu totul deosebit, alege cea mai extravaganta vacanta: Insulele Maldive, o destinatie absolut spectaculoasa care te va indruma spre un stil complet diferit de a petrece acest eveniment.

Revelionul in Paradis

Relaxeaza-te, rasfata-ti simturile si lasa-te purtat de ritmul muzicii pe plajele superbe cu cel mai fin nisip alb, bucura-te de luxul de neegalat ce caracterizeaza aceasta regiune si de cea mai tare petrecere la care ai participat.

Revelionul in Maldive este sarbatorit cu mare fast si cu un spectacol extraordinar ce include evenimente locale precum concerte cu muzicieni si dansatori pentru a-i distra pe localnici si turisti deopotriva. Casele sunt frumos decorate in culori vesele si luminite de tot felul, iar restaurantele se intrec in a le oferi oaspetilor feluri de mancare delicioase traditionale.

Acest sejur in Maldive iti va aduce ocazia sa te bucuri in statiunile luxoase de cele mai bune facilitati, personal prietenos si ospitalier, intr-un cadru caracterizat de o frumusete neegalabila.

Cele mai multe hoteluri organizeaza propriile evenimente de Revelion, insa atmosfera de petrecere se simte pe fiecare straduta, iar focul de artificii poate fi admirat cel mai bine de pe plaja.

Atractii naturale, culturale, istorice si religioase

Te-ai astepta, poate, ca Insulele Maldive sa aiba de oferit doar peisajul magnific cu plajele spectaculoase si apele cristaline, insa vei fi surprins sa afli ca nici obiectivele culturale si istorice nu lipesc de aici.

Iata, de exemplu, pozi vizita in capitala Male Muzeul National, un monument ce odinioara era Palatul Regal si care gazduieste pe cele trei niveluri diverse tipuri de vestigii istorice care reflecta istoria insulelor. Nu ezita sa vizitezi Hukuru Miskiiy, cea mai veche moschee pe care o vei gasi pe insula, cu ziduri de piatra din corali si diferite modele de sculpturi impresionante, care te va ajuta sa descoperi putin din cultura islamica a localnicilor.

 

Geanina Ichim

Revelion Maldive 

Hotel Chaaya Reef Ellaidhoo 4*- de la 2420 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu pensiune completa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close