Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanță în familie. Cinci lucruri pe care trebuie să le faci în Malta!

Vacanță în familie. Cinci lucruri pe care trebuie să le faci în Malta!

Vacanță în familie. Cinci lucruri pe care trebuie să le faci în Malta!
17 Apr 2015   •   14:04
Pe tărâmul stâncilor de miere, familiile cu copii mici vor găsi aici un adevărat paradis extras direct din poveștile cu cavaleri. Iată cele mai distractive activități, de care trebuie neapărat să te bucuri alături de cei dragi.

Intră în pielea personajelor din desene animate în Popeye Village


Cu siguranță oricine îl cunoaște pe Marinarul Popeye care prindea puteri instantaneu, când consuma o cutie întreagă de spanac. Luptele teribile dintre el și piratul Bluto, pentru încântătoarea Olive i-a fascinat pe copii din întreaga lume, încă din anul 1933 când a fost creat primul desen animat. Undeva în anii `80, datorită succesului, a fost turnat și filmul cu același nume, avându-l ca protagonist pe marele Robin Williams. Micuța Malta a servit ca platou de filmare, iar satul din jurul golfului a fost transformat într-un adevărat muzeu al personajelor din desene animate. Astăzi, locul este recunoscut pentru oportunitățile diverse de distracții, dar mai ales pentru că te conduce către o lume de poveste.

Exploreză tărâmul necunoscut al grotelor


Malta ascunde o mulțime de stânci născute din mare și peșteri pe care trebuie neapărat să le vizitezi. Pornește alături de pitici în căutarea comorilor ascunse de către pirați, în apele de smarald ale Ferestrei Albastre.

Evadează într-o lume fermecată


La Teatrul Manoel din Valletta poți îmbina distracția cu educația celor mici. Piesele de teatru, concertele de muzică clasică, musicalurile, toate sunt prezentate într-o manieră unică, care te va cuceri iremediabil.

Plimbare printre colecțiile de jucării


Locul perfect unde îi poți aduce pe cei mici și care îți va aminti cu siguranță de perioada copilăriei tale, este Muzeul de Jucării din Valletta. Deschis în anul 1998, edificiul se mândrește cu jucării provenite din mai multe țări, datate încă din anul 1950. Colecțiile dispuse pe trei etaje, includ păpuși lucrate manual, mașinuțe, bărci din lemn, corabii în miniatură etc.

Admiră fluturii, papagalii și marea

Grădina Barracaa este cel mai apreciat loc pentru promenadă din Malta. Cei mici se vor zbengui în voie pe cărările presărate cu palmieri, rodii și flori luxuriante, iar tu te poți bucura în liniște de peisajele asupra mării de un albastru divin, în timp ce admiri sculpturile și zonele istorice pe care parcul le adăpostește.

Early Booking Malta 

Hotel Excelsior 5*- de la 613 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332  

 

de Mădălina Isar

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close