Antena 3 CNN Timp liber Turism Viata de noapte in Corfu Town

Viata de noapte in Corfu Town

Viata de noapte in Corfu Town
22 Oct 2013   •   14:29

 
Orasul Corfu, sau Kérkyra, cum ii spun localnicii, este plin de viata. Cu baruri, cluburi si restaurant la tot pasul, festivaluri si concerte, nu te poti plictisi daca vii aici in vacanta.

Dupa o zi de plaja poti face o plimbare la Liston si la Esplanada, unde sunt o multime de cafenele. Mai pe seara, poti continua distractia intr-un mod mai active in cluburi sau in discoteci.

Iata cateva restaurant si cluburi unde poti petrece seri minunate, poti dansa pana dimineata sau poti asculta muzica live!

Lucciola Bio Bistro este cunoscut ca restaurant excelent, cu meniuri “creative”, organice. Dar este renumit si pentru concertele live din serile de vineri si sambata, pe terasa superb, cu mai multe niveluri. Muzica este rock sau blues. Daca te intrebi de unde  vine numele restaurantului, “Lucciola” inseamna licurici in italiana,  iar Corfu si insula Paxi, aflata in apropiere, sunt singurele locuri din Grecia unde traieste aceasta insecta.

Dizi Bar este unul dintre cluburile favorite ale corfiotilor si turistilor, cu petreceri tematice, bauturi la preturi accesibile si un patron- DiZi,  amabil si prietenos. Muzica trance, reggae.

 

Jazz Rock by Stablus – Situata in cartierul Tenedos, chiar langa Néo Froúrio, ziua este o cafenea linistita, cu canapele de plus commode, care noaptea se transforma intr-un loc de distractie. Clubul face parte dintr-un complex care cuprinde si restaurant, gradina si spatiu de expozitii.

 

Café Bristol – un loc extraordinar, intr-o cladire veche, cu o gresie superb, in cel mai pur stil Art-Nouveau, cu corpuri de iluminat ciudate, cu muzica greceasca sau funk si preturi corecte pentru bauturi calde sau alcoolice.

Apokalypsis este locul de distractie preferat al tinerilor. Situat in apropierea portului nou din Corfu, este impartit in doua parti: una la interior si alta in aer liber. In fiecare vara, in spatiul din aer liber puteti sa va bucurati de spectacole unice de fire-show, cu dansatori profesionisti. Muzica este greceasca si straina iar decorul este impresionant. De Catalina Alberti


 

Oferta sejur Corfu 2014

Hotel Jason 3*, de la 198,50 euro/pers.,transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare, mic dejun, asistenta turistica. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close