Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Titlul mondial rămâne la Bute. Pugilistul român l-a făcut KO pe Brinkley

Titlul mondial rămâne la Bute. Pugilistul român l-a făcut KO pe Brinkley

Titlul mondial rămâne la Bute. Pugilistul român l-a făcut KO pe Brinkley
16 Oct 2010   •   10:00

Lucian Bute şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria super-mijlocie, în versiunea IBF, după ce l-a învins, prin knock-out în repriza a noua, pe americanul Jesse Brinkley.

Lucian Bute, în vârstă de 30 de ani, are acum 27 de victorii la profesionişti şi nicio înfrângere. Brinkley, în varstă de 34 de ani, are 35 de victorii (22 prin KO) şi 4 înfrângeri.

Bute a dominat lupta fără probleme, campionul român părând în multe rânduri că preferă să se joace cu adversarul său înainte să încheie disputa.

Bute l-a trimis la podea pe Brinkley în repriza a cincea, cu un upercut la ficat, l-a făcut knock-down pe american şi în repriza a opta, când i-a spart nasul, şi a încheiat lupta în finalul rundei a noua, când un nou upercut la figură l-a năucit definitiv pe american.

KO in runda a 9-a


În cadrul galei de Box de la Montreal, JoJo Dan a obţinut a 27-a victorie, din 28 de meciuri susţinute la profesionişti, după ce l-a învins pe argentinianul Andreas Villafane prin knock-out în minutul 1.35 din repriza a patra. Adrian Diaconu a câştigat şi el a 27-a partida din carieră, după ce a trecut la puncte de Omar Sheika.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close