Știri Antena 3 CNN din 06 Ianuarie 2020 | Pagina 7

Știri Antena 3 CNN din 06 Ianuarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 7

153 articole
  • Actualitate
    06 Ian, 09:12
    Perioada sărbătorilor dedicate Naşterii Mântuitorului Hristos se sting, în Banat, în ultimul colind al Bobotezei, când preoţii sfinţesc cu agheasmă cele de pe urmă case ale credincioşilor, iar fetele vorbesc cu apele curate, care devin în aceste zile "râuri ale Iordanului", oriunde s-ar afla, cerând să fie frumoase şi arătoase.
    boboteaza obiceiul strabun care iti arata cu cine te vei casatori

    Bobotează. Obiceiul străbun care îți arată cu cine te vei căsători

  • Numai de bine
    06 Ian, 09:09
    Studiile au arătat că perioada de după sărbătorile de iarnă este cea mai depresivă din tot anul. Stresul, stilul de viaţă dezorganizat şi lipsa odihnei corespunzătoare sunt doar trei dintre factorii care favorizează apariţia depresiei sau anxietăţii, care sunt două afecţiuni diferite. De cele mai multe ori, depresia se poate declanşa pe fondul unor traume, precum pierderea unei persoane dragi sau a locului de muncă, în timp ce anxietatea se poate traduce în linii mari drept teama de necunoscut. Simptomele pot apărea chiar şi în rândul copiilor.
    totul despre depresie si anxietate

    Totul despre depresie şi anxietate

Filtru articole


Resetează
x close