Știri Antena 3 CNN din 09 Ianuarie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 09 Ianuarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

173 articole
Filtru articole


Resetează
  • Horoscop
    09 Ian, 16:34
    Horoscopul Balanței din luna ianuarie 2020 scoate în relief interacțiunea fericită, avantajoasă cu cei din jurul tău, o activitate socială și personală intensă, dezideratul de a elimina piedici ce-ți îngrădesc împlinirea veritabilă a sinelui și optimizarea tonusului fizic și psihic, efluvii creative care îți înlesnesc succese notabile, o viață sentimentală insistând pe realism, și una profesională îmbunătățită de un spirit fin de diplomație.
    horoscop ianuarie 2020 balantele au agenda incarcata cu o gramada de treburi

    HOROSCOP IANUARIE 2020. Balanțele au agenda încărcată cu o grămadă de treburi

  • Cultură
    09 Ian, 16:27
    David Foster Wallace, care și-a luat propria viață în 2008, a fost un bărbat curajos. El a fost profesor universitar, un scriitor prolific de eseuri și romane și un coleg de fundație MacArthur, dar nu asta l-a făcut curajos. Ceea ce l-a făcut curajos ceea ce a realizat în viață și ceea ce făcut în timp ce se lupta cu o tulburare depresivă majoră și a supraviețuit până la 46 de ani, scrie Ken White, în publicația The Atlantic.
    sinuciderea nu este un act de lasitate

    Sinuciderea nu este un act de lașitate

x close