Știri Antena 3 CNN din 08 Februarie 2020 | Pagina 4

Știri Antena 3 CNN din 08 Februarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 4

78 articole
Filtru articole


Resetează
  • Social
    08 Feb, 07:46
     Indicele global al preţurilor la produsele alimentare a crescut pentru a patra lună consecutiv, în ianuarie, ca urmare a majorării preţurilor la uleiuri vegetale, zahăr şi grâu, a anunţat, joi, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), informează Reuters.
    alerta mondiala mancarea se scumpeste in toata lumea

    Alertă mondială! Mâncarea se scumpește în toată lumea

  • Horoscop
    08 Feb, 00:50
    Suntem de o săptămână într-un nou an chinezesc iar Anca Dimancea, specialistul în Feng Shui a vorbit la „Dar și Har” despre ce ne va aduce acest nou an al șobolanului.
    dar si har ce ne aduce noul an chinezesc

    Dar și Har. Ce ne aduce noul an chinezesc

  • Religie
    08 Feb, 00:30
    CALENDAR ORTODOX 8 FEBRUARIE. Sfantul Teodor Stratilat a vietuit la sfarsitul secolului al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Imparatul Liciniu, ridicand prigonire asupra crestinilor, ucide pe cei 40 de mucenici din Sevastia si pe multi crestini care refuzau sa se inchine idolilor. Imparatul, auzind ca Teodor era crestin si convertea pe multi pagani la crestinism, merge in cetatea Iracleea, in care acesta era conducator, sa-i ceara sa jerfeasca idolilor.
    calendar ortodox 8 februarie ce sfinti mari sunt sarbatoriti astazi

    CALENDAR ORTODOX 8 FEBRUARIE. Ce sfinți mari sunt sărbătoriți astăzi?

x close