Știri Antena 3 CNN din 05 Mai 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 05 Mai 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

129 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    05 Mai, 18:04
    Preşedintele Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania, László Tőkés, şi preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Balázs Izsák, au depus la ÎCCJ un denunţ penal împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. Acesta e acuzat de instigare la ură şi discriminare.
    laszlo tokes denunt penal impotriva lui iohannis

    László Tőkés, denunţ penal împotriva lui Iohannis

  • Actualitate
    05 Mai, 17:41
    Un bărbat testat pozitiv la Covid-19 şi internat într-un spital din Sectorul 4 al Capitalei a fugit din instituţie. Autoritățile au fost sesizate de un angajat al unității medicale, printr-un apel telefonic, iar polițiștii au reușit să îl captureze pe bărbat în scurt timp.
    barbat infectat cu coronavirus fugit din spital in bucuresti

    Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit din spital, în București

  • Actualitate
    05 Mai, 17:28
    Primăria Sectorului 4 a scos la licitație un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunț de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Instituția intenționează să cumpere până la 100.000 de viziere, din policarboat, reutilizabile. Prețul estimat pe vizieră este 50 lei, firma care va oferi prețul cel mai mic fiind câștigătorul, relatează Hotnews.
    primaria sectorului 4 cumpara viziere de 5 milioane de lei

    Primăria Sectorului 4 vrea să cumpere viziere de 5 milioane de lei

x close