Știri Antena 3 CNN din 12 Iunie 2020 | Pagina 4

Știri Antena 3 CNN din 12 Iunie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 4

85 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    12 Iun, 07:51
    Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a stabilit o serie de măsuri ce sunt menite să relaxeze restricțiile impuse de epidemia de COVID-19. Între acestea se numără deschiderea mall-urilor, a piscinelor, a sălilor de sport, dar și dispoziții ce au în vedere organizarea evenimentelor.
    lista integrala a masurilor de relaxare ce vor intra in vigoare dupa 15 iunie

    Lista integrală a măsurilor de relaxare ce vor intra în vigoare după 15 iunie

  • Actualitate
    12 Iun, 07:43
    Două cutremure cu magnitudinea de 3,3 pe scara Richter, au fost înregistrate în noaptea de joi spre vineri, în zona seismică Vrancea. Primul seism s-a produs la o adâncime de 122 de kilometri, la ora 00.30. Cel de-al doilea la ora 03.59, la o adâncime de 117 kilometri.
    doua cutremure in noaptea de joi spre vineri in romania

    Două cutremure, în noaptea de joi spre vineri, în România

  • Locale
    12 Iun, 07:29
    Vremea extremă a făcut ravagii în aproape toată țara. Furtunile puternice și grindina uriașă au lăsat dezastru în urma lor. Cel mai afectat a fost orașul Zalău unde furtuna, care a avut forța unui uragan, a smuls copacii din rădăcini și a avariat zeci de mașini.
    furtuni cu forta de uragan in romania dezastru total

    Furtuni cu forță de uragan în România, dezastru total

  • Religie
    12 Iun, 00:30
    Calendar ortodox 12 iunie. Sfantul Cuvios Onufrie a trait in jurul anilor 350-400, in pustiul Egiptului. S-a nascut ca rod al rugaciunilor parintilor sai. Dupa ce a primit botezul, a fost dus de tatal sau la o manastire, pentru a creste potrivit voii lui Dumnezeu. Mai tarziu, Sfantul Onufrie paraseste manastirea si merge in desert.
    calendar ortodox 12 iunie ce sfant este sarbatorit astazi

    Calendar ortodox 12 iunie. Ce sfânt este sărbătorit astăzi

x close