Știri Antena 3 CNN din 22 Iunie 2020 | Pagina 5

Știri Antena 3 CNN din 22 Iunie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 5

100 articole
  • Showbiz
    22 Iun, 09:00
    Numărul vedetelor Antena 1 care s-au infectat cu coronavirus în timpul filmărilor show-ului "Te cunosc de undeva", crește simțitor, în fiecare zi. După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir, o nouă vedetă a intrat în izolare.
    o noua vedeta antena 1 a intrat in izolare cosmarul coronavirus continua

    O noua vedetă Antena 1 a intrat în izolare. Coșmarul coronavirus continuă

  • Coronavirus
    22 Iun, 08:51
    Cu cărțile pe masă și fără prea multe spernațe pentru găsirea unui vaccin pentru noul coronavirus, cei mai renumiți specialiști, experți în epidemiologie, virusologie, medicină inovativă, reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai societății civile și reprezentanți ai domeniului farmaceutic din România s-au întâlnit marți, într-o videoconferință, pentru a face un bilanț al implicării țării noastre, în lupta cu noul coronavirus și a stabili care sunt prioritățile pentru perioada următoare.
    societatea civila la aceeasi masa cu greii din domeniul medical

    Societatea civilă, la aceeași masă cu greii din domeniul medical

Filtru articole


Resetează
x close