Știri Antena 3 CNN din 04 Iulie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 04 Iulie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

76 articole
Filtru articole


Resetează
  • Coronavirus
    04 Iul, 13:36
    Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noul bilanț al coronavirusului în România. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 416 cazuri noi din 11.445 teste, precum și 23 de decese. De la începutul pandemiei, în țara noastră au fost confirmate 28.582 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 1.731 persoane au murit din cauza complicațiilor induse de virus.
    coronavirus 4 iulie 416 cazuri noi si record de decese

    Bilanț coronavirus 4 iulie. Peste 400 de cazuri noi și 23 de morți

  • Economic
    04 Iul, 13:04
    Laura Olaru a renunțat la tot la 40 de ani și s-a mutat în București pentru a-și urma visul din copilărie. A fost dintotdeauna pasionată de marochinărie, iar anul trecut a ajuns designerul anului pentru accesorii.
    a pornit de la zero si a ajuns designerul anului

    A pornit de la zero și a ajuns designerul anului

  • Actualitate
    04 Iul, 12:43
    ANM a transmis, sâmbătă, mai multe avertizări de vreme severă. Meteorogogii au emis un Cod portocaliu de ploi și vijelii pentru 23 de județe, valabil până duminică la ora 4.00. De duminică până marți, se anunță atât ploi torențiale, vijelii și grindină, dar și caniculă în sud-estul țării. De asemenea, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sâmbătă, două avertizări Cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din 27 de județe.
    alerta meteo furtunile vor matura jumatate de tara a fost emis cod portocaliu de inundatii in 27 de

    ALERTĂ METEO: Furtunile vor mătura jumătate de țară. A fost emis cod PORTOCALIU de inundații în 27 de județe

  • Actualitate
    04 Iul, 12:39
    Au început campionatele interne pentru sportul călare! Cu aproape 3 luni întârziere, în acest weekend este organizată Cupa Equestria. Peste 100 de persoane de toate vârstele si 180 de cai participă la concursul de sărituri peste obstacole. Pentru prima oară, evenimentul s-a desfăsurat fără public.
    au inceput campionatele interne de echitatie

    Au început campionatele interne de echitație

x close