Știri Antena 3 CNN din 13 Iulie 2020

Știri Antena 3 CNN din 13 Iulie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

76 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    13 Iul, 23:06
    Unul dintre cele mai populare anticariate care isi desfasoara activitatea in mediul online este Printre Carti. Aici, pasionatii de citit pot regasi atat carti vechi aparute inainte de anul 1900, cat si volume noi, publicate dupa anul 2000. Un mare avantaj pentru clientii anticariatului este reprezentat de varietatea de domenii regasite in oferta. Anticariatul vinde carti de orice fel, indiferent de tematica lor.
    ce carti citim in aceasta vara recomandarile facute de printre carti anticariatul online care vinde

    Ce cărți citim în această vară? Recomandările făcute de ”Printre Cărți”, anticariatul online care vinde cărți vechi și noi

  • Politică
    13 Iul, 22:55
    Eugen Teodorovici, contracandidatul lui Marcel Ciolacu la șefia Partidului Social Democrat, a transmis luni seară un mesaj colegilor săi din partid, după ce cu o zi în urmă a fost ironizat de Ciolacu. Eugen Teodorovici a ținut să precizeze încă de la începutul mesajului său că nu vrea să-i dea replica președintelui interimar al PSD și nici să-l menționeze în vreun fel.
    eugen teodorovici am un mesaj important pentru colegii mei din psd

    Eugen Teodorovici: Am un mesaj important pentru colegii mei din PSD

  • Actualitate
    13 Iul, 22:45
    Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost plasată în arest la domiciliu, luni, de un judecător din Italia, după ce autorităţile din peninsula au prins-o, vineri. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de avocaţii Alinei Bica. Motivele pe care Alina Bica le-ar putea invoca pentru a evita extrădarea au fost dezvăluite de jurnalista Adina Anghelescu, în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire.
    detalii soc despre fostul procuror sef alina bica ce motive ar putea invoca pentru a evita

    Detalii-șoc despre fostul procuror-șef Alina Bica. Ce motive ar putea invoca pentru a evita extrădarea

x close