Știri Antena 3 CNN din 11 August 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 11 August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

77 articole
  • Actualitate
    11 Aug, 19:15
    Astăzi s-a dechis cea mai modernă și sigură piață agro-alimentară din România. Autorizată din punct de vedere al securității la incediu, complet refăcută, cu spații comerciale reconfigurate, Piața Sudului oferă acum condiții civilizate și de maximă siguranță pentru comercianți dar și pentru cei care se vor aproviziona din această zonă.
    veste buna pentru bucuresteni s a deschis cea mai moderna si sigura piata din romania

    Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis cea mai modernă şi sigură piaţă din România

  • România la vot
    11 Aug, 19:00
    O localitate din România are o competiţie electorală mai puţin obişnuită. La ultimele rânduri de alegeri, candidatul UDMR a fost nevoit să îl confrunte pe. celălalt candidat UDMR. Asta pentru că în comuna respectivă, majoritatea populaţiei este de etnie maghiară şi puţine partide răzbat acolo. La alegerile din acest an însă cineva s-a gândit să rupă monopolul UDMR. Aflăm despre ce este vorba din materialul următor, marca România la Vot.
    romania la vot lupta inedita in comuna salcea

    România la vot. Luptă inedită în comuna Sălacea

  • Opinii
    11 Aug, 18:45
    România riscă să fie lovită din nou de efectele secundare ale anului electoral. Asta pentru că, de fiecare dată când este vorba despre alegeri, se comit erori administrative și macroeconomice cu efecte catastrofale pentru întreaga societate. Profesorul Dan Voiculescu susţine că anul acesta ar trebui ca politicienii să fie mai atenţi la nevoile reale ale oamenilor şi să renunţe la mentalitatea "după noi potopul".
    pericolele uriase ale anului electoral

    Dan Voiculescu, despre pericolele uriaşe ale anului electoral

Filtru articole


Resetează
x close