Știri Antena 3 CNN din 24 August 2020

Știri Antena 3 CNN din 24 August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

61 articole
Filtru articole


Resetează
  • România la vot
    24 Aug, 19:30
    Comuna Bătrâna din judeţul Hunedoara este cea mai mică din ţară. Mai are 120 locuitori, care trăiesc în patru sate, din care două sunt pustii şi fără curent. Cea mai mare problemă a localnicilor din Bătrâna o reprezintă drumul de acces, care n-a fost reparat de 40 de ani.
    romania la vot cine lupta pentru batrana

    România la vot. Cine luptă pentru Bătrâna

  • Actualitate
    24 Aug, 19:00
    Bătălia pentru postul de primar al oraşului Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi, se anunţă pe muchie de cuţit, deoarece mai mulţi candidaţi au şanse egale de a deveni noul edil al urbei. Partidul Puterii Umaniste Social Liberal are un candidat cu un profil impresionant, care are foarte multă experienţă ca manager în diverse instituţii publici de învăţământ. USR-Plus vine, în premieră, cu un candidat palestinian, medic stomatolog, iar PNL, cu un economist, pasionat de muzică populară. Cine va câştiga alegerile, vom afla peste o lună
    romania la vot cine lupta pentru baia de arama

    România la vot. Cine luptă pentru Baia de Aramă

  • Actualitate
    24 Aug, 18:05
    Dacă furnizorul nu va respecta termenul de livrare pentru măştile destinate familiilor vulnerabile, Guvernul va rezilia contractul. Este declaraţia premierului Ludovic Orban, care a precizat, în acest context, că prioritatea Executivului este să asigure măşti pentru elevii din famile vulnerabile şi că nu vor fi distribuite măşti pentru toţii copiii.
    orban vom da masti copiilor din familii sarace

    Orban: ''Vom da măşti copiilor din familii sărace!''

x close