Știri Antena 3 CNN din 26 August 2020

Știri Antena 3 CNN din 26 August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

72 articole
  • Actualitate
    26 Aug, 22:25
    Sindicatul Europol anunță, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, că un polițist prahovean a fost amenințat cu moartea de către un pușcăriaș. Mai mult decât atât și partenera polițistului este vizată de amenințările individului. Reprezentanții sindicatului acuză că în timp ce polițiștii sunt amenințați cu moartea de cei certați cu legea, șeful Poliției Române se întâlnește "la ceas de seară cu interlopii".
    alerta in prahova politist amenintat cu moartea pe facebook

    Alertă în Prahova. Polițist amenințat cu moartea pe Facebook

  • Actualitate
    26 Aug, 22:00
    De miercuri, întreg teritoriul României a fost încadrat în zona roșie de către Regatul Belgiei, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Asta înseamnă că toți românii care merg în Belgia au obligația să facă un test pentru depistarea COVID-19 la intrarea în țară și să intre în autoizolare, după ce Regatul Belgiei a încadrat România în zona roșie de COVID-19.
    romania inclusa in zona rosie de inca o tara adio vacante acolo

    România, inclusă în zona roșie de încă o țară. Adio, vacanțe acolo!

Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    26 Aug, 21:45
    Un protest uriaş al fermierilor din Constanţa a avut loc azi. Aproape 200 de fermieri au iesit pe străzile din Ciocârlia şi Techirghiol. Protestele nu au fost lipsite de scandal. Au fost discuţii aprinse între protestatari şi oficiali. În final, însă, fermierii au primit o promisiune fermă din partea reprezentantului Guvernului. Aceştia vor primi despăgubiri pentru culturile afectate de secetă.
    imagini de la protestul urias al fermierilor din constanta ce veste au primit din partea oficialilor

    Imagini de la protestul uriaş al fermierilor din Constanţa. Ce veste au primit din partea oficialilor

  • Actualitate
    26 Aug, 21:32
    Economiştii români estimează un val de încă 500.000 de concedieri în România și cred că soluţia salvatoare sunt banii europeni investiţi în domeniile de mare necesitate în această perioadă. România poate ajunge până la 6 - 7% scădere economică.
    scenariu infiorator 500 000 de concedieri in romania

    Scenariu înfiorător: 500.000 de concedieri în România

  • Actualitate
    26 Aug, 21:15
    Polițele RCA vor putea fi prezentate de șoferi și în format electronic, pe telefon, după ce modificările în acest sens vor apărea în „Monitorul Oficial”. Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a aprobat, în ședința de miercuri, modificarea și completarea normei privind asigurările auto din România în ceea ce privește articolul care reglementează dovada încheierii asigurării RCA.
    anuntul asteptat de toti romanii decizia va aparea in monitorul oficial

    Anunțul așteptat de toți românii. Decizia va apărea în Monitorul Oficial

x close