Știri Antena 3 CNN din 30 August 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 30 August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

46 articole
Filtru articole


Resetează
  • Politică
    30 Aug, 12:00
    Fostul deputat de Iași, Luminița Iordache, a decedat sâmbătă dimineață. Fostul parlamentar suferea de o afecțiune gravă, iar decesul a fost confirmat de apropiați ai fostului lider politic ieșean. Luminița Iordache a fost deputat de Iași în perioada 2008 – 2012, inițial din partea PSD și, ulterior, din 2010 independent (afiliată la UNPR).
    doliu in psd a murit rapusa de o moarte incurabila

    Doliu în PSD. A murit răpusă de o boală incurabilă

  • Politică
    30 Aug, 11:45
    Cu doar două săptămâni înainte de începerea școlii există încă multe întrebări fără răspuns din partea guvernanților. Una dintre cele mai importante dintre acestea, ce se întâmplă cu elevii proveniți din familii aflate în situații vulnerabile, pentru care ar putea fi limitat accesul la educație sau ar putea fi discriminați în raport cu colegii lor.
    ingrid iordache critici la adresa guvernului nu exista strategii publice

    Ingrid Iordache, noi critici la adresa Guvernului: Nu există strategii publice orientate către mediile defavorizate și calitatea educației

  • Actualitate
    30 Aug, 11:30
    Un şofer din Satu Mare, lăsat fără permis pentru că nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni, a dat în judecată Poliţia, cerând anularea sancţiunii. Bărbatul s-a considerat nevinovat și chiar a scris în procesul-verbal că era stresat din cauză că îl așteptau acasă doi gemeni, iar soţia sa este însărcinată cu, probabil, o altă pereche de gemeni.
    un sofer din satu mare si a recuperat permisul dupa ce a scris in procesul verbal ca sotia sa

    Un șofer din Satu Mare și-a recuperat permisul cu ajutorul soției care așteaptă gemeni, din nou

x close