Știri Antena 3 CNN din 21 Septembrie 2020

Știri Antena 3 CNN din 21 Septembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

58 articole
Filtru articole


Resetează
  • Sinteza zilei
    21 Sep, 23:12
    Omul de afaceri cu legături cu clanul Sportivilor care apare alături de Nicușor Dan în imaginile prezentate, luni, de Dana Budeanu, a rupt tăcerea și a dezvăluit, în exclusivitate, într-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Gina Vacariu ce a discutat cu candidatul unic al Dreptei la Primăria Capitalei.
    interviu exclusiv marturiile barbatului filmat cu nicusor dan

    Interviu exclusiv. Mărturiile bărbatului filmat cu Nicușor Dan

  • Actualitate
    21 Sep, 22:55
    Bărbatul în vârstă de 33 de ani, angajat al societății de transport public, efectua lucrări de întreținere în partea din spate a unui autobuz parcat regulamentar. La un moment dat, un al doilea mijloc de transport în comun, aflat în spatele şoferului, s-a pus brusc în mişcare şi l-a prins pe bărbat între cele două vehicule.
    sofer din alba transportat la spital dupa ce a fost prins intre doua autobuze

    Şofer din Alba, transportat la spital după ce a fost prins între două autobuze

  • Actualitate
    21 Sep, 22:20
    Alegătorii cu actul de identitate expirat în perioada 1 martie - 27 septembrie pot vota. Este decizia luată de Biroul Electoral Central, care a emis, în acest sens, o hotărâre privind aplicarea unitară a prevederilor privind exercitarea dreptului la vot la alegerile locale.
    bec la alegerile locale putem vota si cu buletinul expirat

    BEC: La alegerile locale putem vota şi cu buletinul expirat

x close