Știri Antena 3 CNN din Februarie 2020 | Pagina 11

Știri Antena 3 CNN din Februarie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 11

3354 articole
Filtru articole


Resetează
  • Politică
    27 Feb, 19:10
    Senatorul PSD Lucian Romașcanu a spus, joi, că social democrații sunt deschiși oricărei soluții care poate pune capăt crizei politice și că este posibil ca premierul desemnat Florin Cîțu să coalizeze o majoritate în Parlament, așa încât guvernul pe care îl formează să fie învestit.
    semnalul ca psd pregateste o mutare de sah mat pentru pnl

    Semnalul că PSD pregătește o mutare de șah-mat pentru PNL

  • Actualitate
    27 Feb, 19:08
    Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat joi că epidemia de coronavirus a atins un "punct decisiv", cerând statelor să acţioneze "rapid" pentru a stăvili acest "virus foarte periculos", relatează AFP.
    mesaj de ultima ora de la oms pentru romania cu privire la coronavirus

    Mesaj de ultimă oră de la OMS pentru România, cu privire la coronavirus

  • Actualitate
    27 Feb, 19:02
    Pe internet, preţurile pentru măştile de protecţie pornesc de la 5 lei şi ajung până la 500 de lei, pentru un set de 150 de bucăţi. Adică, preţurile sunt şi de 10 ori mai mari decât ar costa în mod real o astfel de mască. Pe site-urile farmaciilor, însă, aproape că nu mai găsim nimic disponibil. De exemplu, o mare farmacie mai are disponibile măşti de protecţie doar în două locaţii: la Constanţa şi la Târgovişte.
    pretul mastilor a explodat inregistrare discutie cu un vanzator de masti de pe internet video

    Preţul măştilor a explodat! Înregistrare discuţie cu un vânzător de măşti de pe internet - VIDEO

  • Actualitate
    27 Feb, 18:52
    Un tânăr din Constanţa, care a fotografiat un reporter Antena 1 în timpul unei transmisiuni live, a declanşat o campanie de manipulare împotriva Antena 3, după ce a decupat fotografia, a explicat în descriere că rafturile ar fi fost golite de reporter (Antena 3) pentru a crea un scenariu, iar apoi a postat pe Facebook. Cum arată însă realitatea? Evident, foarte diferit de ceea ce s-a rostogololit, din păcate, în foarte multe share-uri pe Facebook.
    manipulare impotriva antena 3 fotografie virala facebook rafturi

    Manipulare împotriva Antena 3, fotografie virală pe Facebook: 'Au golit rafturile să filmeze'

x close