Știri Antena 3 CNN din Aprilie 2020 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din Aprilie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

3191 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    30 Apr, 17:32
    Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că starea de sănătate a Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, este stabilă, dar rezervată, având în vedere vârsta înaltului prelat şi comorbidităţile acestuia.
    cum se simte arhiepiscopului pimen

    Ministrul Sănătăţii anunță starea Arhiepiscopului Pimen

  • Coronavirus
    30 Apr, 17:24
    Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) recunoaşte că asistenţa medicală poate fi una dintre sursele îmbolnăvirii cu COVID-19, în contextul în care tot mai multe spitale din românia au devenit focare de infecție după ce medicii și pacienții s-au infectat între ei.
    insp recunoaste ca poti contacta covid 19 in spital

    INSP recunoaște că poți contacta Covid-19 în spital

  • Coronavirus
    30 Apr, 17:04
    Un studiu realizat de Universitatea din Aarhus, în colaborare cu Ministerul Sănătăţii din Danemarca, relevă date liniștitoare cu privire la modul de răspândire al Covid-19, în aer liber. Conform observațiilor înregistrate în timpul unor partide sportive disputate în aer liber, este nevoie de un contact mai lung de 15 minute pentru a contacta virusul de la o persoană infectată.
    dupa cate minute poti contacta coronavirus daca ai stat in preajma unui bolnav

    După câte minute poți contacta noul coronavirus dacă ai stat în preajma unui bolnav

x close