Știri Antena 3 CNN din Iulie 2020 | Pagina 17

Știri Antena 3 CNN din Iulie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 17

2333 articole
Filtru articole


Resetează
  • Life
    27 Iul, 14:50
    Jocurile pe calculator sunt o metoda foarte buna pentru petrecerea timpului liber, dar sunt si un exercitiu util prin care pot fi dobandite cele mai bune abilitati pentru cariera. Subiectul este extrem de controversat in ultimii ani si foarte multe cercetari au decis sa analizeze care sunt cele mai importante efecte pe care jocurile le au asupra modului in care o persoana se dezvolta.
    abilitati smart pe care le dobandesti prin jocuri video

    Abilitati smart pe care le dobandesti prin jocuri video

  • Conținut plătit
    27 Iul, 14:46
    Tehnologia a evoluat în ultimii 10 ani mai mult decât a făcut-o, poate, vreodată. Pe piață apar noi dispozitive care îți rezolvă probleme pe care nici nu știai că le ai înainte. Alese potrivit nevoilor familiei tale, ele îți pot ușura viața considerabil, datorită funcțiilor cu care sunt prevăzute. Dacă și pe tine de tentează ideea de a achiziționa astfel de device-uri rezoluționare, atunci citește mai jos pentru a afla de ce ai nevoie! 
    in pas cu tehnologia cum sa iti modernizezi casa dupa cele mai noi tendinte smart

    În pas cu tehnologia: Cum să îți modernizezi casa după cele mai noi tendințe smart

  • Economic
    27 Iul, 14:25
    Aerul condiționat este un aparat esențial pentru orice casă, fiind indispensabil indiferent de încăperea în care este amplasat. Mai mult, reprezintă o achiziție extrem de utilă, mai ales în sezonul cald, când temperaturile sunt extrem de ridicate, însă nu multă lume cunoaște faptul că acesta vine la pachet cu o serie de caracteristici care îți sporesc confortul termic și ambiental.
    cunosti caracteristici aparatul de aer conditionat 3 functii principale care te pot ajuta

    Cunoști toate caracteristicile aparatului de aer condiționat? Iată 3 funcții principale care te pot ajuta în orice situație!

  • Politică
    27 Iul, 14:20
    Reprezentanții ALDE au postat un mesaj pe o rețea socială în care critică declarația premierului Ludovic Orban cu privire la introducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber. ”Înainte de a impune noi măsuri în privința extinderii măsurii de purtare a măștilor asigurați-vă că oamenii nevoiași nu trebuie să mai cheltuie banii de mâncare și medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii”, scriu aceștia.
    alde reactie dura la declaratia lui ludovic orban privind obligativitatea purtarii mastii in aer

    ALDE, reacție dură la declarația lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtării măștii în aer liber

  • High Tech
    27 Iul, 14:00
    Fiecare a făcut-o la un moment dat: ai scăpat noul tău iPhone și acesta a aterizat inevitabil cu fața în jos. Acum ești fericitul posesor al unui dispozitiv nou cu o uriașă crăpătură pe mijlocul ecranului.
    top 5 mituri repararea unui iphone

    TOP 5 mituri despre repararea unui iPhone

  • Politică
    27 Iul, 13:55
    Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Guvernul Orban trebuie să plece pentru că nu a reuşit să atragă românii de partea sa în lupta cu pandemia. În plus, social-democratul prezintă şi o serie de promisiuni care nu au fost duse la îndeplinire de premierul Orban şi de miniştrii din cabinetul său.
    ciolacu mesaj transant guvernul orban trebuie sa plece

    Ciolacu, mesaj tranşant: Guvernul Orban trebuie să plece

  • Life
    27 Iul, 13:12
    Creierul este un organ sensibil care funcţionează încontinuu. Ce să facem să-l menţinem sănătos? Să avem o dietă echilibrată, formată din fructe şi legume, cât mai puţine alimente procesate şi cu zahăr. Nu există o dietă perfectă pentru creier, însă neurologul Ana Maria Vlădilă ne spune ce avem de făcut pentru o minte sănătoasă. Nu uitaţi, şi somnul, şi sportul joacă un rol important.
    ce se intampla in creier cand mancam prost e mai grav decat credeai

    Ce se întâmplă în creier când mâncăm prost. E mai grav decât credeai

x close