Știri Antena 3 CNN din August 2020 | Pagina 11

Știri Antena 3 CNN din August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 11

2058 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    27 Aug, 22:23
    După ce Antena 3 a difuzat în premieră naţională imaginile cu întâlnirile dintre capii poliţiei şi clanurile de interlopi, avem noi dezvăluiri-bombă. Cine a planificat întâlnirea secretă? Ce s-a discutat, negociat, ce s-a dat la schimb? Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de întâlnire, filmul complet al "Operațiunii Pian".
    exclusiv filmul intalnirii clanului duduianu cu seful politiei imagini explozive

    Exclusiv. Filmul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției. Imagini-explozive!

  • Actualitate
    27 Aug, 21:58
    Lumea mondenă este în plină vâlvă, după ce zvonurile că Brad Pitt şi modelul german Nicole Poturalski s-au adeverit. Cei doi au fost surprinşi pe aeroportul din Pars când se îmbarcau într-un avion privat.
    cine este noua iubita a lui brad pitt

    Cine este noua iubită a lui Brad Pitt şi câţi ani are

  • Actualitate
    27 Aug, 21:42
    Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a spus la un moment dat că vrea să introducă în politica din România conceptul de "bogat şi cinstit". Iar motivul este unul simplu: Rareș Bogdan este un politician bogat, cu bunuri în valoare de circa 565.000 de euro.
    suma fabuloasa primita de sotia lui rares bogdan de la parintii ei

    Suma fabuloasă primită de soția lui Rareș Bogdan de la părinții ei

  • Externe
    27 Aug, 21:10
    Uraganul Laura, cel mai puternic uragan de anul acesta din Statele Unite, a ajuns în sud-vestul statului Louisiana ca o furtună de categoria a patra. Vânturile puternice împing către ţărm o cantitate enormă de apă, astfel că există posibilitatea ca oraşele din apropiere să fie inundate şi să sufere daune de proporţii. În contextul fenomenelor extreme, discursul preşedintelui Donald Trump de la convenţia republicană a fost pus sub semnul întrebării.
    uraganul laura cel mai puternic uragan de anul acesta din statele unite

    Uraganul Laura, cea mai puternică furtună de anul acesta din Statele Unite a ucis 23 de oameni

  • Actualitate
    27 Aug, 20:46
    După ce multe cluburi din România și-au manifestat mai în glumă mai în serios interesul pentru Lionel Messi, și Ministerul de Interne a intrat în jocul postărilor virale care îl vizează pe celebrul jucător al Barcelonei. Reprezentanții MAI au scris, vineri, pe Facebook că dacă Leo Messi ar vrea să vină în România, ar trebui mai întâi să stea 14 zile în carantină.
    mai mesaj viral pe internet de ce nu poate messi sa se angajeze ca politist in romania

    MAI, mesaj viral pe internet. De ce nu poate Messi să se angajeze ca polițist în România

  • Actualitate
    27 Aug, 19:00
    O unitate modernă în care pacienţii cu arsuri grave vor putea fi trataţi la cele mai înalte standarde a fost inaugurată astăzi la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar- Arseni". Este vorba despre o colaborare dintre unitatea sanitară şi Primăria Sectorului 4, care a venit cu fondurile necesare. Unitatea îndeplinește toate cerințele necesare unor servicii medicale de calitate a actului medical a declarat primarul Daniel Băluța la inaugurare
    unitate de mari arsi inaugurata in sectorul 4

    Unitate de mari arşi, inaugurată în Sectorul 4

  • Alegeri locale 2020
    27 Aug, 18:55
    Cristian Băcanu, candidatul dreptei unite (PNL, USR și PLUS) la Primăria Sectorului 5 este suspect de infecție cu noul coronavirus. Băcanu a chemat ambulanța și urmează să fie dus la unul dintre spitalele de boli infecțiioase din Capitală pentru a fi testat COVID-19.
    candidatul pnl la sectorul 5 din capitala suspect de covid 19

    Candidatul PNL la Sectorul 5 din Capitală, suspect de COVID-19

  • Actualitate
    27 Aug, 18:30
    Senatorii și deputații României vor primi în fiecare lună, începând de joi, toate datele importante despre execuția bugetară și situația finanțelor publice, a anunțat ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, joi, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.
    florin citu anunta o premiera in politica din romania

    Florin Cîțu anunță o premieră în politica din România

  • Actualitate
    27 Aug, 18:15
    Guvernul va aloca, în acest an, încă 25 de milioane din Fondul de rezervă pentru construcția Aeroportului Internațional Brașov. Un alt proiect tot din zona Braşovului care va fi finaţat de Guvern este proiectul de reabilitare și modernizare a drumului Valea Doftanei – Brădet, care să facă legătura între Ploiești și Brașov până va fi gata Autostrada Comarnic Braşov.
    orasul unde guvernul orban pregateste investitii anul acesta printre proiecte se afla si

    Oraşul unde Guvernul Orban pregăteşte investiţii anul acesta. Printre proiecte se află şi construcţia unui aeroport

  • Life
    27 Aug, 18:00
    Faptul că un stil de viață sănătos aduce beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și psihic nu reprezintă un subiect nou. Cu cât alimentația este mai sănătoasă, activitatea fizică este realizată regulat, iar recomandările medicilor sunt mai bine respectate, cu atât riscul apariției afecțiunilor organismului va fi mai mic, nivelul de energie va fi mai ridicat și starea emoțională va fi una echilibrată.
    gesturi sanatoase orice persoane trebuie sa faca

    3 gesturi sănătoase pe care orice persoană trebuie să le facă

  • Actualitate
    27 Aug, 17:55
    Academia Română, sub conducerea lui Ioan Aurel Pop, lansează joi un fake news de proporții, ce demonstreaza că și un for atât de respectabil poate cădea în plasa manipulărilor atât de frecvente în zilele noastre, scrie Radu Tudor, pe blogul său.
    radu tudor demonteaza un fake news de proportii

    Radu Tudor demontează un fake news de proporții

  • Actualitate
    27 Aug, 17:40
    Şcolile din sectorul 1 al Capitalei sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar, dă asigurări primarul Daniel Tudorache. Elevii vor învăţa în schimburi şi, acolo unde spaţiul nu permite distanţarea băncilor, au fost montate panouri de plexiglas. De asemena, primăria de sector a demarat din fonduri proprii procedura de achizitie pentru tablete destinate celor 40.000 de elevi şi 5000 de profesori din sector, care vor avea conexiune la internet gratuit pe o perioadă de doi ani.
    cum arata scolile din bucuresti unde au fost montate panouri de plexiglas

    Cum arată şcolile din Bucureşti unde au fost montate panouri de plexiglas

  • Alegeri locale 2020
    27 Aug, 17:10
    Kelemen Hunor face un apel la alegători să meargă la vot pe 27 septembrie. Președintele UDMR spune că nu cele 5 minute cât intră o persoană să voteze sunt periculoase, din punct de vedere sanitar. Kelemen spune că dacă toți candidații vor respecta recomandările pentru campania electorală, nu există risc de îmbolnăvire și nu vor exista probleme.
    kelemen hunor mesaj de ultima ora despre riscul de infectare la vot

    Kelemen Hunor, mesaj de ultimă oră despre riscul de infectare la vot

x close