Știri Antena 3 CNN din August 2020 | Pagina 20

Știri Antena 3 CNN din August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 20

2058 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    25 Aug, 07:30
    Groapa de gunoi de la Chiajna a fost declarată ilegală. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis suspendarea autorizaţiei de funcţionare, iar primarul sectorului 1, Daniel Tudorache îi cere ministrului Mediului să pună imediat în aplicare hotărârea Instanţei. În caz contrar, ministrul Mediului trebuie să îşi dea demisia, a declarat Daniel Tudorache. În replică, reprezentanţii firmei care administrează groapa de gunoi spun că respectă toate prevederile legale.
    groapa de gunoi de la chiajna a fost declarata ilegala primarul sectorului 1 ii cere demisia

    Groapa de gunoi de la Chiajna a fost declarată ilegală. Primarul Sectorului 1 îi cere demisia ministrului Mediului

  • Actualitate
    25 Aug, 07:00
    Şcoala românească este încă departe de a oferi condiţiile altor state din Europa civilizată. În cea mai mare criză sanitară din istoria recentă, elevii noştri vor merge la aceleaşi toalete învechite şi insalubre din curte. Toţi ochii sunt îndreptaţi către autorităţi, de acolo de unde ar trebui să vină şi soluţiile, însă tot ce primesc elevii sunt doar promisiuni, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi la o şcoală din Teleroman, vizitată de ministrul Educaţiei.
    scoala in pandemie tot cu toalete medievale in curte

    Şcoala în pandemie, tot cu toalete medievale în curte. Ce spune ministrul Educaţiei despre această problemă

  • Actualitate
    24 Aug, 23:20
    Procentul cazurilor de coronavirus în rândul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seară, la Digi24. Întrebat cu cât va crește procentul elevilor infectați după ce se deschide școala, premierul a răspuns că „totul depinde de măsura în care oamenii se conformează”.
    ludovic orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

    Ludovic Orban anunță procentul cazurilor de coronavirus în rândul elevilor

x close