Știri Antena 3 CNN din August 2020 | Pagina 8

Știri Antena 3 CNN din August 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 8

2058 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    29 Aug, 07:30
    O fetiţă de 8 ani şi un băieţel de un an au fost abandonaţi de mamă şi lăsaţi în grija rudelor cu probleme psihice şi a tatălui cu antecedente penale. Reclamaţiile anonime legate de neglijenţa rudelor faţă de copii au început să apară când veciniii au observat ceva suspect.
    urmarile dramei unei fetite de 8 ani lasata de mama in mainile tatalui pedofil

    Drama unei fetiţe de 8 ani, lăsată de mamă în mâinile tatălui pedofil

  • Politică
    28 Aug, 23:52
    Ministerul Afacerilor Externe cere Ungariei clarificări cu privire la închiderea granițelor din țara vecină. Ungaria va reimpune, de la 1 septembrie, restricţii la frontiere, în cadrul măsurilor de limitare a transmiterii coronavirusului, a anunţat vineri Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban.
    romania cere clarificari ungariei cu privire la inchiderea granitelor

    România cere clarificări Ungariei cu privire la închiderea granițelor

  • Politică
    28 Aug, 23:05
    Un scenariu-bombă îi dă fiori lui Ludovic Orban în această perioadă. În cazul în care moțiunea PSD împotriva Guvernului PNL va trece, Klaus Iohannis ar putea profita de ocazie ca să-l schimbe din fruntea executivului. Practic, interimatul liderului liberal la conducerea Executivului i-ar oferi șefului statului șansa de a pune provizoriu un alt premier peste guvernul provizoriu.
    nume bomba ce liberal i ar putea lua locul lui ludovic orban in fruntea guvernului

    Nume-bombă! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban în fruntea Guvernului

x close