Știri Antena 3 CNN din 2020 | Pagina 8

Știri Antena 3 CNN din 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 8

32956 articole
  • Actualitate
    30 Dec, 11:46
    Anul acesta, noaptea dintre ani va fi una cu totul atipică. Deși Poliția nu poate intra în casele oamenilor, amenzile pentru deranjarea liniștii și ordinii publice se pot da în continuare. Petrecăreții ar putea fi amendați cu sume între 500 și 2.500 de lei. Singura variantă acceptată de autorități este închirierea unei locuințe doar pentru membrii unei familii.
    reguli revelion pandemie perecere

    Ce reguli trebuie respectate de Revelion şi ce amenzi riscă petrecăreţii

  • Oameni
    30 Dec, 11:10
    Sunt oameni care schimbă lumea prin gesturi mici. Iar săptămâna aceasta, la "România Oamenilor Frumoși" vă propunem să cunoaşteţi câţiva dintre ei. Alexandra Sand este o tânără artistă plecată de mulți ani din România. Este cunoscută pe tot mapamondul, a luat premii în zeci de țări. Drumul ei spre succes a început cu un concurs la care și-a desenat ...părinții și cățelul. România nu i-a oferit prea multe. Cu toate acestea, Alexandra se întoarce cu drag acasă și organizează expoziții la Slobozia, orașul ei natal, din recunoștință pentru locul unde și-a dezvoltat gustul pentru artă.
    alexandra sand artista slobozia romania oamenilor frumosu

    Interviu cu Alexandra Sand, artista de 28 de ani cu premii în zeci de țări

Filtru articole


Resetează
x close