Știri Antena 3 CNN din 05 Ianuarie 2021 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 05 Ianuarie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

88 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    05 Ian, 19:06
    Misterul morţilor încurcaţi de la Spitalul Floreasca se adânceşte. Bărbatul înmormântat din greşeală de altă familie, a fost deshumat. Aşa s-a descoperit, că sacul în care se afla trupul, avea trecut pe el numele corect. În timp ce familia a reuşit în sfârşit să îl îngroape acolo unde îi pregătise locul de veci, anchetatorii se luptă în continuare să descurce iţele acestei situaţii.
    cimitir morti incurcatura spitalul floreasca

    Misterul morţilor încurcaţi de la Spitalul Floreasca se adânceşte

  • Actualitate
    05 Ian, 19:00
    Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat divorțul, după o căsnicie care a durat șase ani și-n urma căreia cei doi au un copil. Oana a mărturisit că tatăl său, fostul premier Petre Roman, la rândul său trecut printr-un divorț, s-a oferit să vorbească cu Marius Elisei și să-i ajute să-și salveze căsnicia. Oana însă nu a dorit implicarea tatălui său.
    petre roman oana roman divort sase ani de casnicie

    Petre Roman, reacție incredibilă când a aflat că fiica sa divorțează după șase ani de căsnicie

  • Actualitate
    05 Ian, 18:40
    Peste 30 de gospodării din localităţile Brezoi şi Racoviţa, din Județul Vâlcea, au fost inundate marţi, în urma precipitaţiilor abundente şi a viiturilor, pompierii intervenind în mai multe zone pentru evacuarea apei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.
    inundatii in valcea apa peste un metru

    Inundații în Vâlcea! Apa depășește un metru în unele zone

x close