Știri Antena 3 CNN din 05 Februarie 2021

Știri Antena 3 CNN din 05 Februarie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

68 articole
  • Actualitate
    05 Feb, 23:45
    Florin Cîţu trimite Corpul de Control la Ministerul Economiei. Decizia vine în contextul scandalului uriaş cu suspiciuni de fraudă cu peste 500 de milioane de euro la platforma care gestionează cererile de finanţare pentru IMM-uri. Din 531 de proiecte aprobate spre finanțare, 353 au fost depuse în aceleași 2 zile de la finalul perioadei! Ministrul Năsui se apără și spune că parteneri externi au avut acces la platformă.
    ministrul economiei claudiu nasui scandal frauda

    Ministrul Economiei, anunţ în scandalul de fraudă

  • Actualitate
    05 Feb, 23:38
    Medicul Adina Alerts a analizat prospectele a două medicamente pe care românii le iau în mod constant atunci când se confruntă cu probleme de sănătate şi care se găsesc fără reţetă în farmacii. De asemenea, medicul a prezentat şi prospectul Ivermectinei despre care spune că acesta are efecte adverse minore. ''M-am uitat la prospectul Aspirinei. Iată în poza atașată câte reacții adverse are. Grave și foarte grave! Apoi am recitit prospectul Nurofenului. Sunt 4-5 pagini de reacții adverse, care mai de care mai grave și mai înspăimântătoare'', a spus Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.
    adina alberts reactii adverse asipirina nurofen

    Adina Alberts, anunț despre reacţiile adverse grave a două medicamente la liber în farmacii

Filtru articole


Resetează
x close