Știri Antena 3 CNN din 12 Iunie 2021 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 12 Iunie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

66 articole
Filtru articole


Resetează
  • Numai de bine
    12 Iun, 08:00
    Bârfa nu este deloc un obicei frumos, dar care din păcate este prezent în societate şi ne afectează mai mult decât credem. Cum ne putem debarasa de această obişnuinţă, dar şi şi cum să nu ne lăsăm afectaţi de vorbele rele din jurul nostru ne explică Constantin Cornea, psiholog, dar şi Cerasela Rogen, coach transformaţional.
    barfa un obicei des intalnit dar daunator

    Ce se întâmplă în corpul nostru atunci când bârfim. Avertismentul specialiştilor

  • Numai de bine
    12 Iun, 07:00
    Medicii, nutriționiștii și specialiştii din Organizația Mondială a Sănătății ne încurajează să mâncăm mai mult pește, deoarce consumul de acizi grași Omega-3 garantează o mulțime de beneficii. Însă, nu este suficient doar să includem în alimentația noastră acest aliment, e important să știm și cum să îl alegem, pentru a fi siguri că avem parte de un pește proaspăt și bun.
    cum alegi carnea de peste trucuri simple

    Cum alegi carnea de pește. Trucuri simple

  • Externe
    12 Iun, 00:00
    Emmanuel Macron a anunţat joi reducerea prezenţei militare a Franței în Sahel. Acesta a susbliniat faptul că operațiunea franceză de combatere a terorismului din Africa de Vest va ajunge la sfârșit și va fi transformată într-o misiune internațională, cu participarea mai multor state.
    franta retrage trupe sahel macron

    Macron anunţă că Franța va retrage trupele din regiunea Sahel

x close