Știri Antena 3 CNN din 23 Iulie 2021

Știri Antena 3 CNN din 23 Iulie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

88 articole
Filtru articole


Resetează
  • News Hour with CNN
    23 Iul, 22:47
    Facturile românilor cresc de la o lună la alta, cu toate că veniturile celor mai mulți dintre ei au rămas la nivelul anului trecut. Printre cele mai mari creşteri sunt cele la energie electrică. Cei care nu au trecut pe piaţa liberă, plătesc şi cu 20% mai mult. În plus, vara, electrocasnicele şi aerul condiţionat încarcă facturile. Reporterii News Hour with CNN au vorbit cu specialiştii şi au aflat inclusiv câteva trucuri ca să economisim.
    facturi tot mai mari la energie electrica sfaturi sa economim

    Facturi tot mai mari la energie electrică. Sfaturi să economim

  • Exces de putere
    23 Iul, 22:37
    Adrian Ursu a prezentat, vineri, la Antena 3, cel mai nou sondaj realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde. Iar datele acestuia relevă lucruri absolut spectaculoase privind preferințele românilor.
    sondaj de ultima ora cine ii ia locul lui klaus iohannis

    Sondaj de ultimă oră. Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis

  • News Hour with CNN
    23 Iul, 21:40
    Plaja lărgită din nordul staţiunii Mamaia anulează vacanţele turiştilor. Dezamăgiţi că nu mai găsesc nisipul fin, panta lină de intrare în mare şi briza, mulţi s-au reorientat. Către alte staţiuni, sau către vecinii bulgari unde, spun ei, nu merg jumătate de kilometru ca să facă o baie în mare. La rândul lui, primarul din Constanţa e şi el nemulţumit. Turiştii sunt prea "cârcotaşi", crede edilul, care le recomandă să poarte şlapii, dacă îi deranjează nisipul.
    plajele largite turisti mamaia hotelieri pierderi litoral

    Plajele lărgite alungă turiştii din Mamaia. Hotelierii se plâng de pierderi

  • În fața națiunii
    23 Iul, 21:22
    A zecea ediție Red Bull X-Alps, cea mai dură competiție de aventură din lume. a ajuns la final. Sportivul român Toma Coconea a terminat anul acesta pe locul al 13-lea în clasamentul general și a anunțat că ediție din 2023 va fi ultima la care va mai participa.
    toma coconea red bull x alps in fata natiunii

    Toma Coconea, mărturii din cea mai dură competiție din lume

x close