Știri Antena 3 CNN din 13 August 2021

Știri Antena 3 CNN din 13 August 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

105 articole
  • ShowBlitz
    13 Aug, 23:52
    Milionarul român Dragoş Săvulescu a fost prins de poliţiştii din Grecia, pe numele lui fiind un mandat european de arestare. Acesta era în vacanţă împreună cu nevasta, fosta soţie a lui Eros Ramazzotti dar si cu un alt infractor periculos, căutat la rându-i de autorităţi. Cele care i-au dat de gol pe cei doi urmăriţi au fost postările făcute de modelul albanez Angela Martini şi de fosta parteneră de viaţă a cântăreţului italian, Eros Ramazotti.
    ce legatura are prinderea milionarului dragos savulescu cu fosta sotie a lui ramazzotti

    Ce legătură are prinderea milionarului Dragoş Săvulescu cu fosta soţie a lui Ramazzotti

  • Externe
    13 Aug, 23:51
    Jens Stoltenberg, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, a convocat o reuniune specială cu reprezentanţii statelor NATO pe tema conflictului din Afganistan, în contextul intensificării ofensivei insurgenţilor talibani, în timp ce în SUA au apărut tensiuni din cauza retragerii trupelor.
    reuniune nato afganistan

    Reuniune de urgență NATO privind situația din Afganistan

  • Externe
    13 Aug, 23:21
    Cancelarul german Angela Merkel va primi o pensie lunară de circa 15.000 de euro după ce îşi va încheia mandatul în fruntea guvernului federal, potrivit unui calcul efectuat vineri de Asociaţia contribuabililor germani.
    angela merkel pensie

    Angela Merkel va avea o pensie de 15.000 de euro

Filtru articole


Resetează
x close