Știri Antena 3 CNN din Martie 2022 | Pagina 12

Știri Antena 3 CNN din Martie 2022. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 12

3285 articole
Filtru articole


Resetează
  • Coronavirus
    29 Mar, 19:15
    Agenţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a autorizat cel de-al doilea booster al vaccinului anti-COVID-19 Pfizer-BioNTech pentru persoanele de peste 50 de ani, au anunţat astăzi reprezentanţii celor două companii farmaceutice.
    fda autorizare doza a patra vaccin pfizer biontech

    FDA a autorizat doza a patra pentru vaccinul Pfizer-BioNTech

  • News Hour with CNN
    29 Mar, 19:03
    La Moscova există un om care s-ar pregăti pentru preluarea conducerii Rusiei. Este vorba despre Aleksandr Bortnikov, șeful serviciului de securitate FSB, fostul KGB. Aleksandr Bortnikov este indicat drept creierul ce ar putea prelua puterea, dar jocurile ar fi ceva mai dure.
    aleksandr bortnikov fsb preluare presedintia rusiei

    El este omul care s-ar pregăti pentru a prelua conducerea Rusiei

  • News Hour with CNN
    29 Mar, 18:59
    Pâinea s-ar putea scumpi cu încă 15% până în vară, pe fondul secetei care reduce producţia de grâu. Dacă nu va ploua în următoarele două săptămâni, jumătate din producţia de grâu riscă se se usuce. Românii numai ce au asistat la scumpirea a franzelei cu peste 10% în ultimele săptămâni, până la 2 lei bucata. O nouă scumpire ar fi greu de suportat mai ales pentru cei cu venituri modeste.
    seceta scumpiri paine ploi grau franzela

    Seceta ar putea scumpi din nou pâinea. "Practic, sub 2 lei nu mai găsim. E minimul la care putem găsi"

x close