Antena 3 CNN Actualitate A condus o mașină și a omorât-o pe Gabi Rîpan. Acum Ștefan are nevoie de sânge

A condus o mașină și a omorât-o pe Gabi Rîpan. Acum Ștefan are nevoie de sânge

 A condus o mașină și a omorât-o pe Gabi Rîpan. Acum Ștefan are nevoie de sânge
Sursa foto: foto: Monitorul de Cluj
22 Ian 2019   •   15:04

Ștefan Tudor Cârje, tânărul de 19 ani, autorul cumplitului accident din Floreşti în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior. Prietenii fac apel la oameni să doneze sânge, scrie Monitorul de Cluj.

“Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0 (s-ar putea să fie ok orice grupă), o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 - 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!”, este mesajul care circulă printre prietenii şi apropiaţii băiatului.

Ştefan Tudor Cârje, 19 ani, din Floreşti, conducea Mercedesul care aparținea tinerei Gabi Rîpan, când a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de un stâlp. Gabi Rîpan a murit pe loc, fiind prinsă în mașină.

Gabi a primit cadou la 18 ani o mașină de lux de la tatăl ei. Aseară, după doi ani, părinții fetei au primit un telefon năucitor

Tânăra ucisă într-un accident rutier din Cluj era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava

Ea este tânăra ucisă aseară într-un accident de mașină de iubitul ei drogat. Avea doar 20 de ani și era iubită de toată lumea

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close