Antena 3 CNN Actualitate A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu coronavirus

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu coronavirus

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era internat încă de luna trecută la Institutul "Matei Balș" din București, după ce s-a infectat cu coronavirus.

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu coronavirus
de Alin Tarnovschi    |    25 Sep 2020   •   22:03

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe fratele lui Florin Salam, în această seară, după ce inima acestuia a încetat să mai bată.

Starea lui Neluțu Stoian a fost una extrem de gravă încă de la început, respectiv din luna august, atunci când a ajuns la Institutul "Matei Balș".

De la o simplă răceală, fratele lui Florin Salam a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar după ce a fost testat pentru coronavirus, rezultatul a fost pozitiv.

Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că după ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale.

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian avea COVID-19

La începutul lunii august, Florin Salam a organizat o conferință de presă în fața Institutului "Matei Balș" pentru a-i forța pe medici să ofere familiei informații în legătură cu starea de sănătate a fratelui său.

"Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră", declara la acea vreme Florin Salam.

Răspusul Institutului "Matei Balș" după acuzațiile lui Florin Salam

"Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire.

Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la Antena3.

×
Subiecte în articol: Florin Salam coronavirus Nelu Stoian
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close