Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre accidentul dramatic din Botoșani: O maşină a luat foc după ce a intrat frontal într-un microbuz plin cu pasageri. Bilanțul victimelor

Noi detalii despre accidentul dramatic din Botoșani: O maşină a luat foc după ce a intrat frontal într-un microbuz plin cu pasageri. Bilanțul victimelor

Accidentul produs, duminică, în urma ciocnirii unui autoturism şi un microbuz, pe DN 29 D, pe raza localităţii Talpa din judeţul Botoşani, s-a soldat cu rănirea a 11 persoane, printre care şi un copil de 12 ani. De asemenea, în urma impactului unul din autoturisme a luat foc.

Noi detalii despre accidentul dramatic din Botoșani: O maşină a luat foc după ce a intrat frontal într-un microbuz plin cu pasageri. Bilanțul victimelor
Sursa foto: Sursă foto: ISU Botoșani
05 Ian 2020   •   18:11

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu, susţine că victimele au între 12 şi 54 de ani, iar una dintre ele, o femeie pasageră în autoturism, se află în comă.

„Imediat după momentul impactului, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri au reuşit să iasă din maşină. În interior, pe bancheta din spate a rămas o femeie inconştientă. Un pompier aflat în timpul liber a încercat să stingă incendiul, nu a reuşit, şi ajutat de alţi participanţi la trafic a reuşit să scoată victima inconştientă din autoturism”, a precizat Lupu.

O maşină a luat foc după ce a intrat frontal într-un microbuz plin cu pasageri. Bilanțul victimelor

----------------------------

Potrivit prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Decebal Muraru, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

Spre zona incidentului rutier au fost trimise două maşini de stingere, una de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi 5 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Una dintre victime este în stop cardio-respirator şi i se aplică măsurile salvatoare de viaţă de către echipajele medicale aflate la faţa locului. Alte 7 vor fi transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare. 

Accident teribil în Botoșani cu 13 victime: A fost activat Planul Roșu de intervenție

 

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close