Antena 3 CNN Actualitate Acuzații extrem de grave! Polițistul super cunoscut care ar fi protejat clanurile Duduienilor și Spoitorilor. Ce promit grupările interlope românilor

Acuzații extrem de grave! Polițistul super cunoscut care ar fi protejat clanurile Duduienilor și Spoitorilor. Ce promit grupările interlope românilor

Cele două clanuri rivale, Duduienii și Spoitorii își transmit mesaje dure și jură răzbunare pentru moartea lui Emi Pian, cel care devenise unul dintre cei mai de temut interlopi din România. Însă aceste lucruri se întâmplă în liniște, pentru că în fața camerelor de luat vederi toți promit liniște și pace.

Acuzații extrem de grave! Polițistul super cunoscut care ar fi protejat clanurile Duduienilor și Spoitorilor. Ce promit grupările interlope românilor
de Anca Andrei    |    06 Aug 2020   •   19:28

Cum s-a ajuns în acest punct, în care clanurile rivale să se taie pe străzi, insturând panica printre cetățeni? Ei bine jurnaliștii de la Gândul.ro îl acuză pe comisarul șef Andrei Marius, care nu ar fi luat măsuri cu toate că activitatea clanului Pian era cunoscută de ani buni. Acesta conduce Serviciul Grupări Infracționale Violente, care a fost speciat creat pentru a contracara activitatea clanurilor care au devenit foarte periculoase în ultima perioadă.

Emi Pian a fost ucis pe loc, în urma unei încăierări de un rival al său, pe nume Napy, se pare după un joc barbut. Scandalul a pornit de la bani și supremație și nu este prima dată când clanurile se iau la bătaie, folosind arme albe.

Ce transmite avocatul Duduienilor

Tot jurnaliștii de la Gândul.ro spun că există surse care susțin faptul lipsa de reacție a polițiștilor ar fi provocată de anumite relații de prietenie cu o parte din liderii Duduienilor. Acesta ar data încă din perioada în care controversatului procuror Maximilian Bălășescu, arestat și condamnat pentru corupție, era încă în funcție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Avocatul clanului Duduienilor a transmis în direct la Antena3.ro că niciunul dintre membrii grupării nu caută acum răzbunare și a amintit de Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, care a fost ucis într-o manieră similară în urmă cu trei ani și nimeni nu s-a răzbunat. Acesta a mai spus și că momentan niciunul dintre clienții săi nu a fost pus sub acuzare.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close