Antena 3 CNN Actualitate Ce i-a spus Adela soțului ei în mesajul de adio. Polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia și-a închis imediat telefonul

Ce i-a spus Adela soțului ei în mesajul de adio. Polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia și-a închis imediat telefonul

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, avea 25 de ani şi era căsătorită de numai câteva luni tot cu un polițist.

Ce i-a spus Adela soțului ei în mesajul de adio. Polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia și-a închis imediat telefonul
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2022   •   10:01

Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, însă în zadar. Unul dintre prietenii fetei a făcut mărturii despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului.

Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

"În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte", a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Poliţistă din Strehaia, găsită împuşcată în cap în baia din gară

Tânăra poliţistă, în vârstă de 25 de ani, ar fi intrat în serviciu, având pistolul în dotare, iar în această dimineaţă, în jurul orei 09.40, a intrat în baia gării din Strehaia.

Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge.

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânăra este a doua poliţistă care îşi pune capăt zilelor cu pistolul din dotare, în această lună.

La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Ca şi în cazul de faţă, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.

×
Subiecte în articol: Strehaia
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close