Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, după ce Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a fost arestat: Era susținător înrăit a lui Traian Băsescu

Adrian Năstase, după ce Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a fost arestat: Era susținător înrăit a lui Traian Băsescu

Adrian Năstase, după ce Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a fost arestat: Era susținător înrăit a lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Adrian Nastase/ Facebook
22 Aug 2019   •   10:44

Adrian Năstase a avut o primă reacție după ce Bogdan Drăghici a fost arestat pentru violarea unei minore. Fostul premier susține că acesta era un frevent susținător a lui Traian Băsescu.


”Bogdan Drăghici, azi arestat pentru 30 de zile pentru violarea unei minore, era în 2004 un fervent susținător al lui Traian Băsescu. Din poziția de lider sindical al funcționarilor publici, mitralia cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demența.
După câștigarea alegerilor de către Traian Băsescu și Alianța DA, el a fost răsplătit cum se cuvine.
Nota adevarul.ro în 2005, citând din cererea de angajare a personajului:

„Subsemnatul, Draghici Gheorghe Bogdan, presedinte al Forumului National Sindical din Administratia Publica (FNSAP) si al Asociatiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), in varsta de 30 de ani, neinregimentat politic, imi depun in mod public candidatura la functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, considerand ca pot contribui cu succes la realizarea obiectivelor fundamentale stabilite de noul guvern care se refera la combaterea eficienta a coruptiei, la depolitizarea si deparazitarea administratiei publice si a functiei publice, la instituirea unui dialog social autentic”.

N-a putut sa obtina functia dorita, dar s-a ales cu cea de director adjunct al Institutului National de Administratie, cu rang de subsecretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Cine zice că impostura a început cu guvernările girate de Dragnea suferă de amnezie.”, a spus fostul premier pe blogul personal.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close