Antena 3 CNN Actualitate Adrian Oianu, despre motivele din spatele morții lui Stephan Pelger: "Asta afectează oamenii, mai ales o fire sensibilă"

Adrian Oianu, despre motivele din spatele morții lui Stephan Pelger: "Asta afectează oamenii, mai ales o fire sensibilă"

Creatorul de modă Adrian Oianu a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre moartea lui Stephan Pelger, care și-a luat viața într-un mod șocant și a fost găsit fără suflare în curtea atelierului său din București.

Adrian Oianu, despre motivele din spatele morții lui Stephan Pelger: "Asta afectează oamenii, mai ales o fire sensibilă"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    08 Iun 2023   •   17:00

Adrian Oianu crede că, cel mai probabil, Stephan Pelger nu și-a planificat moartea, ci "a trecut printr-o situație din care nu a mai putut să se întoarcă".

"Domeniul nostru, în România, nu prea s-a dezvoltat și pentru mulți oameni creativi este o mare dezamăgire, și cred că și asta a jucat un rol în toată povestea. 

Avea deja 44 de ani și, din câte am înțeles, nu reușise să își construiască o relație personală stabilă. Asta afectează oamenii, mai ales o fire sensibilă. Că era un băiat sensibil, creativ, avea înclinații artistice, era un pic mai emoțional, toate îl afectau.

Eu am înțeles că era destul de motivat să se pună pe picioare. Făcea eforturi în mai multe direcții. Încerca să își găsească parteneriate și pentru business ca să își stabilizeze cât mai bine afacerea.

Citește și: Stephan Pelger a murit. Designerul român a fost găsit mort în Bucureşti

Un gest de genul acesta, este făcut într-un moment de criză. Nu definește starea lui de spirit și mentală în totalitate. Este mai mult aproape ca un accident. În secunda doi, dacă ar putea să renunțe la acel gest, ar renunța, dar nu mai poate da înapoi.

Toată lumea din jurul lui l-a ajutat. Toată lumea a fost alături de el. A avut mult sprijin de la prietene foarte apropiate de el. A avut sprijin din toate direcțiile. Niciodată lucrurile acestea nu se întâmplă peste noapte. 

S-a dezvoltat pe parcurs. S-au adăugat straturi, necazuri, supărări, dezamăgiri, insatisfacții, toate au dus în direcția asta. Un anumit grad de suferință, depresie, nefericire, se poate reflecta în memoria celor dragi pe care i-ai pierdut. Nu neapărat a planificat totul. Efectiv a trect printr-o situație din care nu a mai putut să se întoarcă.", a spus Adrian Oianu, la Antena 3 CNN.

Potrivit primelor informații din anchetă, Stephan Pelger a fost găsit în curte de un vecin, spânzurat. Se urcase pe un scaun. Se pare că nu sunt suspiciuni de omor, iar designerul nu a lasat bilet.

×
Subiecte în articol: Adrian Oianu Stephan Pelger
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close